Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornadoes FC Perez United
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Anosike is nu in balbezit. Ademola onderschept slim de pass. Ademola met een sublieme pass. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ejiofor geeft een hoge lob. Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor draait met de bal, schiet en ... Temile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes FC - Perez United 1:0

35e minuut.
Ademola verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Idahor rent richting de bal. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Daar is Salahudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martins rent richting de bal. Martins speelt de bal door. Daar is Anosike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anosike schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes FC - Perez United 2:0

44e minuut.
Ademola rent richting de bal. Anosike rent richting de bal. Idahor rent richting de bal. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornadoes FC 53%, Perez United 47%.
Tornadoes FC - Perez United 2:0

46e minuut.
Apam met de inworp. Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uche wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Uche kopt de bal weg. Otegheri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa schiet op doel. Isibor probeert de bal aan de voet te houden. Ogbuke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Idahor bereikt de bal nog maar net als eerste. Salahudeen speelt de bal door. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Salahudeen rent richting de bal. Osagie rent richting de bal. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie is nu in balbezit. Osagie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes FC - Perez United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornadoes FC 44%, Perez United 56%.
Tornadoes FC - Perez United 2:1