Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viagold FC N.A.F.C United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Shola is nu in balbezit. Shola speelt de bal door. Obafemi rent richting de bal. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Onyedika verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Oruma passt de bal in één keer door. Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Monye draait met de bal, schiet en ... Akanji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viagold FC - N.A.F.C United 0:1

18e minuut.
Eliakwu rent richting de bal. Opabunmi is nu in balbezit. Andre speelt de bal door. Oruma rent richting de bal. Oruma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oruma onderschept slim de pass. Oruma met een sublieme pass. Monye is nu in balbezit. Monye draait met de bal, schiet en ... Akanji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viagold FC - N.A.F.C United 0:2

42e minuut.
Eliakwu onderschept slim de pass. Eliakwu passt de bal zonder na te denken. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede schiet op doel. Onyedika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viagold FC 39%, N.A.F.C United 61%.
Viagold FC - N.A.F.C United 0:2

83e minuut.
Eliakwu onderschept slim de pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu begaat een overtreding. Eliakwu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Obafemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Eliakwu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shola rent richting de bal. Monye onderschept slim de pass. Oruma rent richting de bal. Oruma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Moneke geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mecha met een snelle inworp. Eliakwu probeert de bal met de borst te controleren. Eliakwu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viagold FC - N.A.F.C United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viagold FC 50%, N.A.F.C United 50%.
Viagold FC - N.A.F.C United 1:2