Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Zentos CF BlueLockFC
442 Tactiek 451
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nwankwo onderschept slim de pass. Nwankwo met een sublieme pass. Iheanacho is nu in balbezit. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu probeert naar een medespeler te passen. Madu rent richting de bal. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Chibueze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
John is nu in balbezit. Onyedika onderschept slim de pass. Onyedika passt de bal zonder na te denken. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Zentos CF - BlueLockFC 0:1

36e minuut.
Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwankwo begaat een overtreding. Eviparker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iheanacho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt John de bal. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor schiet op doel. Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Eviparker rent richting de bal. Eviparker geeft de bal voor. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zentos CF 53%, BlueLockFC 47%.
Real Zentos CF - BlueLockFC 0:1

49e minuut.
Iheanacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu probeert naar een medespeler te passen. Fregene bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iheanacho kopt de bal weg. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker passt de bal zonder na te denken. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. Melkam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Klungelig pakt Okala de bal. Fasindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasindo passt de bal zonder na te denken. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Iheanacho probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor is nu in balbezit. John onderschept slim de pass. Etafia onderschept slim de pass. Etafia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Salahudeen geeft een lange en hoge pass. Eguavoen speelt de bal door. Madu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ogbodudu rent richting de bal. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fregene passt de bal zonder na te denken. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Madu de bal onder controle te krijgen. Chibueze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Zentos CF - BlueLockFC 1:1

87e minuut.
Obidimalor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwankwo rent richting de bal. Obidimalor verovert de bal door een tackle van achteren. Obidimalor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Salahudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onyedika is nu in balbezit. Onyedika probeert naar een medespeler te passen. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Zentos CF 47%, BlueLockFC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Zentos CF - BlueLockFC 1:1