Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY Elutayo FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


23e minuut.
Oparaku heeft problemen om de bal te vangen. Oparaku geeft de bal voor. Inworp. Omoefe met een snelle inworp. Ekoku geeft een hoge lob. Obafuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Christopher is nu in balbezit. Christopher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Elutayo FC 0:1

29e minuut.
Oparaku geeft de bal voor. Klungelig pakt Ojirika de bal. Ojirika geeft een hoge lob. Christopher rent richting de bal. Christopher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Osagie speelt de bal door. Adepoju heeft problemen om de bal te vangen. Ojirika geeft de bal voor. Ekoku probeert de bal met de borst te controleren. Ekoku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 60%, Elutayo FC 40%.
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Elutayo FC 0:1

57e minuut.
Iyodo rent richting de bal. Andre verovert de bal door een tackle van achteren. Andre passt de bal met de wreef. Christopher rent richting de bal. Christopher haalt uit met een fantastische trap. Obafuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Elutayo FC 0:2

83e minuut.
Osagie is nu in balbezit. Yobo onderschept slim de pass. Yobo passt de bal in één keer door. Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Shuaibu kopt de bal weg. Omoefe probeert de bal met de borst te controleren. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Christopher verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher haalt uit met een fantastische trap. Obafuso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 41%, Elutayo FC 59%.
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Elutayo FC 0:2