Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave FC Viagold FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ebiede rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ola neemt de hoekschop. Ebiede krijgt zijn hoofd ertegen. Ezeugo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akwuegbu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave FC - Viagold FC 0:1

15e minuut.
Anosike raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okoro komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Omotayo rent richting de bal. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen schiet op doel. Omotayo probeert de bal aan de voet te houden. Akanji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave FC - Viagold FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave FC 60%, Viagold FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave FC - Viagold FC 1:1

50e minuut.
Ezeugo probeert naar een medespeler te passen. Kalu kopt de bal weg. Omoefe probeert naar een medespeler te passen. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave FC - Viagold FC 1:2

53e minuut.
Shola passt de bal zonder na te denken. Babalade probeert de bal aan de voet te houden. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen schiet op doel. Melkam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave FC - Viagold FC 2:2

77e minuut.
Ola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu passt de bal in één keer door. Ebiede rent richting de bal. Ebiede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ebiede is nu in balbezit. Ahmed rent richting de bal. Ebiede onderschept slim de pass. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Ezeugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave FC - Viagold FC 2:3

88e minuut.
Omoefe heeft problemen om de bal te vangen. Omoefe geeft een lange en hoge pass. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap. Melkam probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave FC 50%, Viagold FC 50%.
Brave FC - Viagold FC 2:3