Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.A.F.C United FUNDZ FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.3 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ugbade passt de bal met de wreef. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye onderschept slim de pass. Monye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - FUNDZ FC 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omodiagbe met de inworp. Asechemie rent richting de bal. Asechemie geeft de bal voor. Ugochukwu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.A.F.C United - FUNDZ FC 1:1

25e minuut.
Andre rent richting de bal. Olabiyi verovert de bal door een tackle van achteren. Olabiyi speelt de bal door. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
N.A.F.C United - FUNDZ FC 1:2

30e minuut.
Obiku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. John speelt de bal door. Obafemi speelt de bal door. Monye is nu in balbezit. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iroha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie geeft de bal voor. Daar is Ezoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Onyedika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Omodiagbe passt de bal in één keer door. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu passt de bal in één keer door. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.A.F.C United 52%, FUNDZ FC 48%.
N.A.F.C United - FUNDZ FC 1:2

46e minuut.
Udeze komt het veld opgelopen. Fregene komt het veld opgelopen.

54e minuut.
John speelt de bal door. Eliakwu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omodiagbe. Omodiagbe krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Omodiagbe kopt de bal weg. Fregene heeft problemen om de bal te vangen. Ugochukwu is nu in balbezit. Ugochukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ugbade verovert de bal door een tackle van achteren. John geeft een hoge lob. Ugbade probeert de bal aan de voet te houden. Asechemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Asechemie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ugbade rent richting de bal. Ugbade speelt de bal door. John probeert naar een medespeler te passen. Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.A.F.C United 49%, FUNDZ FC 51%.
N.A.F.C United - FUNDZ FC 1:2