Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loc Wonderkids Real Zentos CF
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 22.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Daar is Nwankwo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John probeert naar een medespeler te passen. Fregene is nu in balbezit. Fregene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Kala Otaji maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Olasupo is nu in balbezit. John rent richting de bal. Ejiofor verovert de bal door een tackle van achteren. Olasupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olasupo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loc Wonderkids 53%, Real Zentos CF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loc Wonderkids - Real Zentos CF 0:0

47e minuut.
Omolade rent richting de bal. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu speelt de bal door. Fregene rent richting de bal. Fregene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loc Wonderkids - Real Zentos CF 0:1

66e minuut.
Okunowo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Obidimalor de bal onder controle te krijgen. Obidimalor met een sublieme pass. Olasupo is nu in balbezit. Olasupo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Iyodo verovert de bal door een tackle van achteren. Iyodo geeft een lange en hoge pass. Daar is Aliyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregene rent richting de bal. Fregene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Loc Wonderkids - Real Zentos CF 0:2

79e minuut.
Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Omolade rent richting de bal. Omolade geeft de bal voor. Okunowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okunowo passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Melkam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ajide met de inworp. Okunowo is nu in balbezit. Okunowo geeft de bal voor. Omolade is nu in balbezit. Omolade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loc Wonderkids - Real Zentos CF 1:2

85e minuut.
Ogbodudu haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Aliyu trapt de bal weg van het doel. Ejiofor controleert de bal met de borst. Ejiofor draait met de bal, schiet en ... Melkam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loc Wonderkids 40%, Real Zentos CF 60%.
Loc Wonderkids - Real Zentos CF 1:2