Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BlueLockFC Garnet FC
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu probeert naar een medespeler te passen. Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. Chibueze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu is nu in balbezit. Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ... Chibueze probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 53%, Garnet FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueLockFC - Garnet FC 0:0

48e minuut.
Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahab. Eviparker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monye met een snel genomen vrije trap. Obisesan probeert de bal met de borst te controleren. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Inuwa met een harde bal richting middenveld. Nwankwo kopt de bal weg. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Ajuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etafia rent richting de bal. Etafia passt de bal zonder na te denken. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ... Inuwa bokst de bal weg.

66e minuut.
Wahab geeft de bal voor. Inworp. Monye met de inworp. Klungelig pakt Onyedika de bal. Onyedika geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 40%, Garnet FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueLockFC - Garnet FC 0:0