Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loc Wonderkids Brave FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Omolade speelt de bal door. Obidimalor rent richting de bal. Olabiyi begaat een overtreding. Olabiyi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Okunowo rent richting de bal. Okunowo geeft de bal voor. Omolade is nu in balbezit. Omolade draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Okoro kopt de bal weg. Ejiofor rent richting de bal. Ejiofor met een sublieme pass. Olasupo heeft problemen om de bal te vangen. Olasupo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ejiofor is nu in balbezit. Olabiyi onderschept slim de pass. Ejiofor maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ejiofor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ejiofor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loc Wonderkids 38%, Brave FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loc Wonderkids - Brave FC 0:0

87e minuut.
Omoefe met een sublieme pass. Daar is Ahmed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmed verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmed geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loc Wonderkids 43%, Brave FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Loc Wonderkids - Brave FC 0:0