Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY Garnet FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji verovert de bal door een tackle van achteren. Nwaneri rent richting de bal. Kala Otaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kala Otaji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 0:1

6e minuut.
Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nwaneri krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Wahab kan de bal niet met de borst controleren. Iyodo verovert de bal door een tackle van achteren. Iyodo geeft de bal voor. Sule springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 1:1

33e minuut.
Iyodo probeert de bal met de borst te controleren. Wahab speelt de bal door. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wahab is nu in balbezit. Wahab geeft een lange en hoge pass. Oparaku rent richting de bal. Oparaku passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Omoefe de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 42%, Garnet FC 58%.
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 1:2

52e minuut.
Ogbodudu geeft de bal voor. Wahab is nu in balbezit. Wahab probeert naar een medespeler te passen. Kala Otaji heeft problemen om de bal te vangen. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ... Obafuso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Okoro rent richting de bal. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu speelt de bal door. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DA ONYX FOOTBALL ACADEMY 60%, Garnet FC 40%.
DA ONYX FOOTBALL ACADEMY - Garnet FC 1:3