Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 2.03
  • Stadion: City park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2761
City stars fc Utd Regens
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Baruwa is nu in balbezit. Baita verovert de bal door een tackle van achteren. Baita probeert naar een medespeler te passen. Ugali rent richting de bal. Ugali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fasindo passt de bal zonder na te denken. Daar is Adinachukwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fasindo is nu in balbezit. Afolabi rent richting de bal. Fasindo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afolabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Afolabi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Baita verovert de bal door een tackle van achteren. Baita geeft de bal voor. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali haalt uit met een fantastische trap. Ogbodo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baita bereikt de bal nog maar net als eerste. Baita haalt uit met een fantastische trap. Baruwa probeert de bal aan de voet te houden. Ogbodo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
City stars fc - Utd Regens 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City stars fc 62%, Utd Regens 38%.
City stars fc - Utd Regens 0:1

46e minuut.
Baita speelt de bal door. Daar is Ugali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugali passt de bal in één keer door. Babangida rent richting de bal. Babangida schiet op doel. Udebuluzor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Baruwa geeft een lange en hoge pass. Afolabi heeft problemen om de bal te vangen. Afolabi passt de bal met de wreef. Ugali rent richting de bal. Ugali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
City stars fc - Utd Regens 0:2

67e minuut.
Nworgu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiedozie komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ugali schiet op doel. Ileagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ileagu draait met de bal, schiet en ... Ogbodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Onyedika probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
City stars fc - Utd Regens 0:3

85e minuut.
Fasindo speelt de bal door. Adinachukwu rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap. Udebuluzor bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City stars fc 45%, Utd Regens 55%.
City stars fc - Utd Regens 0:3