Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anderlex City stars fc
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Osueke trapt de bal weg. Ikpeba rent richting de bal. Fasindo probeert naar een medespeler te passen. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anderlex - City stars fc 0:1

17e minuut.
Ikpeba kopt de bal weg. Baruwa heeft problemen om de bal te vangen. Obiorah probeert naar een medespeler te passen. Shola heeft problemen om de bal te vangen. Shola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. Baruwa passt de bal zonder na te denken. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ikpeba rent richting de bal. Akabuogu speelt de bal door. Baruwa geeft een lange en hoge pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ikpeba met een sublieme pass. Shola is nu in balbezit. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Baruwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruwa passt de bal met de wreef. Adamu is nu in balbezit. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida schiet op doel. Osueke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anderlex - City stars fc 0:2

45e minuut.
Baruwa is nu in balbezit. Baruwa met een sublieme pass. Ikpeba probeert de bal met de borst te controleren. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Osueke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anderlex 54%, City stars fc 46%.
Anderlex - City stars fc 0:2

63e minuut.
Babangida passt de bal met de wreef. Baruwa is nu in balbezit. Baruwa met een sublieme pass. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamu met een harde bal richting middenveld. Baruwa kopt de bal weg. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... Osueke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Fasindo is nu in balbezit. Fasindo speelt de bal door. Wahab is nu in balbezit. Shuaibu verovert de bal door een tackle van achteren. Shuaibu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obidimalor onderschept slim de pass. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah passt de bal in één keer door. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anderlex 77%, City stars fc 23%.
Anderlex - City stars fc 0:2