Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliflex Fc Red United
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doeltrap. Kondaponi trapt de bal weg. Umukoro kopt de bal weg. Akinsehinde is nu in balbezit. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Ozurumba de bal. Ehiorobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehiorobo probeert naar een medespeler te passen. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Okorie de bal. Salami is nu in balbezit. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde draait met de bal, schiet en ... Kondaponi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliflex Fc - Red United 1:0

20e minuut.
Okoro rent richting de bal. Ehiorobo onderschept slim de pass. Ehiorobo passt de bal in één keer door. Akinsehinde rent richting de bal. Akinsehinde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliflex Fc - Red United 2:0

22e minuut.
Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro passt de bal zonder na te denken. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde schiet op doel. Ogunbiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Okoro geeft een hoge lob. Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugali met een sublieme pass. Ayinde rent richting de bal. Ayinde haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Eliakwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliakwu speelt de bal door. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde draait met de bal, schiet en ... Ledor probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliflex Fc 45%, Red United 55%.
Oliflex Fc - Red United 2:0

58e minuut.
Umukoro rent richting de bal. Umukoro speelt de bal door. Ayegbeni is nu in balbezit. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ozurumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozurumba geeft de bal voor. Ledor probeert de bal met de borst te controleren. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogunbiyi probeert naar een medespeler te passen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi begaat een overtreding. Okoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliflex Fc 60%, Red United 40%.
Oliflex Fc - Red United 2:0