Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 50081
GoyaNS FK Slavonija
532 koma 2.2Sr Tactiek slav.uslo.kr
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
71.7 gemiddelde waardering 72.8
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


9e minuut.
Musayev heeft problemen om de bal te vangen. Knez is nu in balbezit. Knez passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Andonović met een sublieme pass. Bastidas is nu in balbezit. Vučelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vučelja krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas passt de bal met de wreef. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szrajda rent richting de bal. Szrajda speelt de bal door. Džubur rent richting de bal. Džubur speelt de bal door. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - FK Slavonija 0:1

28e minuut.
Wolwowicz passt de bal met de wreef. Szrajda rent richting de bal. Sommerlund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szrajda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wolwowicz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolwowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džubur probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bastidas geeft de bal voor. Boglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - FK Slavonija 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 55%, FK Slavonija 45%.
GoyaNS - FK Slavonija 0:2

50e minuut.
Musayev onderschept slim de pass. Inworp. Knez met een snelle inworp. Krstonošić geeft een lange en hoge pass. Karanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Tasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vučelja zal de hoekschop nemen. Tasić probeert wanhopig de bal te grijpen. Karanović rent richting de bal. Karanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - FK Slavonija 1:2

51e minuut.
Genovese rent richting de bal. Karanović rent richting de bal. Genovese begaat een overtreding. Genovese krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gulinelli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Džubur rent richting de bal. Džubur geeft een hoge lob. Genovese springt en kopt de bal. Călin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Andresen verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese is nu in balbezit. Szrajda rent richting de bal. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - FK Slavonija 1:3

68e minuut.
Andresen passt de bal zonder na te denken. Knez is nu in balbezit. Knez speelt de bal door. Karanović is nu in balbezit. Karanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Džubur speelt de bal door. Krstonošić geeft een lange en hoge pass. Musayev kopt de bal weg. Džubur rent richting de bal. Džubur geeft een lange en hoge pass. Călin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur passt de bal in één keer door. Wolwowicz geeft de bal voor. Genovese springt en kopt de bal. Boglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Krstonošić met een sublieme pass. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andonović krijgt een gele kaart. Álvarez Iglesias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez Iglesias legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gulinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
Musayev geeft een hoge lob. Lagrini kopt de bal weg. Bastidas rent richting de bal. Bastidas geeft een hoge lob. Szrajda is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 49%, FK Slavonija 51%.
GoyaNS - FK Slavonija 1:3