Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Vrdnik REDWOLVES
krilo24 Tactiek const1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
72.6 gemiddelde waardering 77.3
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Lorsen rent richting de bal. O`Neill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lorsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Brene legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Deçolli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:0

12e minuut.
Laval probeert de bal aan de voet te houden. Bodur is nu in balbezit. Laval begaat een overtreding. Laval krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kaczor geeft een hoge lob. Bertarelli rent richting de bal. Bertarelli geeft een hoge lob. Bodur springt en kopt de bal. Andberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:1

22e minuut.
Rúbio speelt de bal door. Kaczor speelt de bal door. Klungelig pakt Bodur de bal. Bodur passt de bal zonder na te denken. Shapovalov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:2

35e minuut.
Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak speelt de bal door. Bertarelli rent richting de bal. Bertarelli geeft de bal voor. Shapovalov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kaczor probeert naar een medespeler te passen. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak passt de bal met de wreef. Miljanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:3

41e minuut.
Spânu kopt de bal weg. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak passt de bal in één keer door. Bodur is nu in balbezit. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Montilla komt het veld opgelopen. Montilla met een snelle inworp. Bertarelli geeft een hoge lob. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 67%, REDWOLVES 33%.
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 1:4

61e minuut.
Andberger met een harde bal richting middenveld. Bártfai kopt de bal weg. Lorsen rent richting de bal. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Deçolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 2:4

66e minuut.
Bártfai passt de bal met de wreef. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata met een sublieme pass. Bártfai geeft de bal voor. Lorsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Buitenspel voor Lorsen. Goede buitenspelval van de verdediging. Zwierzak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lorsen probeert naar een medespeler te passen. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata passt de bal met de wreef. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
O`Neill onderschept slim de pass. O`Neill geeft de bal voor. Bodur rent richting de bal. Bodur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Vrdnik 50%, REDWOLVES 50%.
Rudar Vrdnik - REDWOLVES 2:5