Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slavonija FC Blue Angels
slav.uslo.kr Tactiek 5-3-2 Krilo L
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 10
73.6 gemiddelde waardering 68.9
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Benayoun is nu in balbezit. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz speelt de bal door. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Bastidas passt de bal in één keer door. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... Hicko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 1:0

30e minuut.
Guidolin controleert de bal met de borst. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła geeft een hoge lob. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda schiet op doel. Hicko bokst de bal weg.

36e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Bastidas passt de bal in één keer door. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 2:0

45e minuut.
Buitenspel voor Paranghel. Goede buitenspelval van de verdediging. del Bosque maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genovese is nu in balbezit. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavonija 34%, FC Blue Angels 66%.
FK Slavonija - FC Blue Angels 3:0

50e minuut.
Genovese kopt de bal weg. Szrajda rent richting de bal. Benayoun maakt een afschuwelijke overtreding. Benayoun krijgt een gele kaart. Szrajda raakt geblesseerd tijdens het duel. Wolwowicz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Laane trapt de bal weg van het doel. Kirkov kopt de bal weg. Daar is Benayoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Genovese krijgt zijn hoofd ertegen. Hicko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Szrajda rent richting de bal. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese schiet op doel. Hicko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 4:0

57e minuut.
Leś rent richting de bal. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Benayoun zijn tegenspeler op de grond. Benayoun krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Buclea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Musayev heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński geeft de bal voor. Paranghel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal in één keer door. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ... Hicko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 5:0

67e minuut.
Guidolin rent richting de bal. Guidolin passt de bal in één keer door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 5:1

70e minuut.
Inworp. Carbonell komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz passt de bal met de wreef. Szrajda is nu in balbezit. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szrajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 6:1

74e minuut.
Kirkov passt de bal zonder na te denken. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz passt de bal in één keer door. Szrajda rent richting de bal. Szrajda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Genovese is nu in balbezit. Genovese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 7:1

84e minuut.
Sroczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sroczyński passt de bal in één keer door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Tasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Laane geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert del Bosque de bal onder controle te krijgen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel. Tasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavonija - FC Blue Angels 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavonija 43%, FC Blue Angels 57%.
FK Slavonija - FC Blue Angels 7:2