Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47953
fap Sparta LE
orion2 Tactiek druga liga
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
66.3 gemiddelde waardering 72.5
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
solid Verdedigen formidable


17e minuut.
Roginek kopt de bal weg. Ruf probeert de bal met de borst te controleren. Kačar geeft de bal voor. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zibechi passt de bal in één keer door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deffke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deffke krijgt een gele kaart. Tosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zibechi met een snel genomen vrije trap. Teniagin krijgt zijn hoofd ertegen. Birlea bokst de bal weg.

23e minuut.
Dereniowski is nu in balbezit. Dereniowski passt de bal zonder na te denken. Cresswell probeert naar een medespeler te passen. Okoš rent richting de bal. Okoš schiet op doel. Voin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mezzi met de inworp. Trbović probeert naar een medespeler te passen. Okoš is nu in balbezit. Okoš schiet op doel. Voin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:1

32e minuut.
Roginek geeft de bal voor. Cresswell kopt de bal weg. Daar is Triver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš is nu in balbezit. Okoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 61%, Sparta LE 39%.
fap - Sparta LE 0:1

52e minuut.
Trbović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badra Filho is nu in balbezit. Badra Filho geeft de bal voor. Okoš krijgt zijn hoofd ertegen. Voin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taiani komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Trbović passt de bal zonder na te denken. Badra Filho rent richting de bal. Badra Filho probeert naar een medespeler te passen. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Voin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Okoš rent richting de bal. Zartov onderschept slim de pass. Zartov speelt de bal door. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Birlea bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasiljević komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Okoš heeft problemen om de bal te vangen. Zibechi rent richting de bal. Okoš verovert de bal door een tackle van achteren. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:2

71e minuut.
Badra Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra Filho probeert naar een medespeler te passen. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Voin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 0:3

77e minuut.
Kačar is nu in balbezit. Kačar met een sublieme pass. Badra Filho is nu in balbezit. Badra Filho geeft de bal voor. Okoš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zibechi is nu in balbezit. Zibechi geeft de bal voor. Taiani rent richting de bal. Taiani schiet op doel. Birlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 1:3

84e minuut.
Badra Filho heeft problemen om de bal te vangen. Badra Filho speelt de bal door. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Paal! Badra Filho kopt de bal weg. Okoš rent richting de bal. Okoš schiet op doel. Voin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - Sparta LE 1:4

85e minuut.
Cresswell passt de bal zonder na te denken. Trbović probeert naar een medespeler te passen. Badra Filho heeft problemen om de bal te vangen. Badra Filho geeft de bal voor. Okoš springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 57%, Sparta LE 43%.
fap - Sparta LE 1:4