Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Red Forest
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30045
REDWOLVES FONTANA NBG
DR Tactiek proba
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
77.3 gemiddelde waardering 77
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Wałek met een sublieme pass. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić passt de bal in één keer door. Vargues rent richting de bal. Vargues draait met de bal, schiet en ... Deçolli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Torga geeft een hoge lob. Rodríguez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Peixinho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Gavrančić bokst de bal weg. Wałek heeft problemen om de bal te vangen. Shapovalov verovert de bal door een tackle van achteren. Shapovalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 1:0

16e minuut.
Perić kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDWOLVES - FONTANA NBG 1:1

20e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Deçolli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 1:2

22e minuut.
O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill met een sublieme pass. Bodur rent richting de bal. Shapovalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shapovalov draait met de bal, schiet en ... Gavrančić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REDWOLVES - FONTANA NBG 2:2

22e minuut.
Rodríguez speelt de bal door. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Deçolli bokst de bal weg. Krecikowski kopt de bal weg. Peixinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Neill rent richting de bal. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Inworp. Bertarelli met een snelle inworp. Wałek is nu in balbezit. Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rúbio controleert de bal met de borst. Temunović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rúbio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rúbio met een snel genomen vrije trap. Bodur kopt de bal weg. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak geeft de bal voor. Shapovalov springt en kopt de bal. Gavrančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 3:2

38e minuut.
Pochettino rent richting de bal. Pochettino speelt de bal door. Peixinho is nu in balbezit. Vargues verovert de bal door een tackle van achteren. Vargues schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Perić met een sublieme pass. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović speelt de bal door. Perić rent richting de bal. Perić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga rent richting de bal. Bodur onderschept slim de pass. Bodur draait met de bal, schiet en ... Gavrančić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDWOLVES 44%, FONTANA NBG 56%.
REDWOLVES - FONTANA NBG 4:2

55e minuut.
Perić met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill geeft een hoge lob. Augustyn rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 5:2

59e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Perić speelt de bal door. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Bodur is nu in balbezit. Augustyn onderschept slim de pass. Shapovalov is nu in balbezit. Shapovalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REDWOLVES - FONTANA NBG 6:2

76e minuut.
Perić is nu in balbezit. Perić passt de bal met de wreef. Ortiz speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rúbio is nu in balbezit. Rúbio geeft een hoge lob. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REDWOLVES 47%, FONTANA NBG 53%.
REDWOLVES - FONTANA NBG 6:2