Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: F.C. Bears Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 52313
F.C. Bears FK Slavonija
Proba... Tactiek slav.uslo.kr
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 9
76.5 gemiddelde waardering 70.2
formidabel Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Machnacki kopt de bal weg. Sikiraš rent richting de bal. Tuấn Long begaat een overtreding. Tuấn Long krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Pintér is nu in balbezit. Pintér speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Tasić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 1:0

12e minuut.
Bayramoğlu geeft de bal voor. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki rent richting de bal. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Machnacki geeft een lange en hoge pass. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bayramoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayramoğlu geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 2:0

17e minuut.
Sikiraš kopt de bal weg. Haller is nu in balbezit. Haller geeft de bal voor. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 3:0

28e minuut.
Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller met een sublieme pass. Musayev onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haller zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 39%, FK Slavonija 61%.
F.C. Bears - FK Slavonija 3:0

50e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuấn Long de bal. Bastidas begaat een overtreding. Bastidas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikiraš bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiraš geeft de bal voor. Džubur rent richting de bal. Džubur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pintér met een sublieme pass. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu passt de bal met de wreef. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long schiet op doel. Tasić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bayramoğlu met een sublieme pass. Pintér is nu in balbezit. Pintér geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 4:0

71e minuut.
Džubur passt de bal in één keer door. Wolwowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Praski. Praski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Szrajda onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robles. Szrajda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szrajda wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
del Bosque rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Sikiraš begaat een overtreding. Machnacki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Machnacki kan niet meer verder spelen. do Salqueiro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 41%, FK Slavonija 59%.
F.C. Bears - FK Slavonija 4:0