Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blue Angels GoyaNS
5-3-2 Krilo L Tactiek 532 koma 2.2Sr
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 6
71.5 gemiddelde waardering 72.2
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Krstonošić is nu in balbezit. Benayoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krstonošić raakt geblesseerd tijdens het duel. Krstonošić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karanović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - GoyaNS 0:1

7e minuut.
Daar is Álvarez Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulacia begaat een overtreding. Álvarez Iglesias raakt geblesseerd tijdens het duel. Krstonošić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sommerlund met een sublieme pass. Krstonošić rent richting de bal. Leś geeft een hoge lob. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sommerlund onderschept slim de pass. Vučelja is nu in balbezit. Vučelja geeft een hoge lob. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sroczyński passt de bal met de wreef. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boglio zijn tegenspeler op de grond. Paranghel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guidolin wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Knez onderschept slim de pass. Buclea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karanović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guidolin passt de bal met de wreef. Sroczyński is nu in balbezit. Sroczyński speelt de bal door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Călin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Angels 48%, GoyaNS 52%.
FC Blue Angels - GoyaNS 0:1

49e minuut.
Vučelja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jager komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Krstonošić passt de bal zonder na te denken. Knez rent richting de bal. Knez geeft een lange en hoge pass. Karanović krijgt zijn hoofd ertegen. Hicko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blue Angels - GoyaNS 0:2

60e minuut.
Bulacia geeft een lange en hoge pass. Leś geeft een lange en hoge pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Paranghel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lagrini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Leś de bal. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Karanović onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jager neemt de hoekschop. Álvarez Iglesias krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Knez verovert de bal door een tackle van achteren. Knez passt de bal in één keer door. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Álvarez Iglesias schiet op doel. Hicko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szojka onderschept slim de pass. Szojka passt de bal zonder na te denken. Sroczyński met een sublieme pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lagrini met een sublieme pass. Knez rent richting de bal. Knez probeert naar een medespeler te passen. Karanović rent richting de bal. Karanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blue Angels 56%, GoyaNS 44%.
FC Blue Angels - GoyaNS 0:2