Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: Detelinara FKNS
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 44614
FK Novi Sad fap
4-3-3 winger Tactiek prva liga
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.5 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


18e minuut.
Tosi speelt de bal door. Taiani rent richting de bal. Taiani probeert naar een medespeler te passen. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Zartov passt de bal zonder na te denken. Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Gyurcsányi de bal. Tosi verovert de bal door een tackle van achteren. Tosi passt de bal met de wreef. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ... Janecki bokst de bal weg.

38e minuut.
Zibechi probeert de bal met de borst te controleren. Zibechi geeft een hoge lob. Teniagin heeft problemen om de bal te vangen. Teniagin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Novi Sad - fap 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Sad 58%, fap 42%.
FK Novi Sad - fap 0:1

46e minuut.
Ganenco verovert de bal door een tackle van achteren. Ruf rent richting de bal. Ruf speelt de bal door. Teniagin rent richting de bal. Teniagin geeft een hoge lob. Janecki bokst de bal weg. Gyurcsányi kopt de bal weg. Teniagin rent richting de bal. Teniagin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paździoch komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Taiani stond buitenspel. Wojdała komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kauer rent richting de bal. Stanjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanjević speelt de bal door. Kauer is nu in balbezit. Kauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Velimirović komt het veld opgelopen. Vasiljević komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kauer kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Kesva begaat een overtreding. Kesva krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zartov is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Stanjević rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Voin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Novi Sad 50%, fap 50%.
FK Novi Sad - fap 0:1