Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FONTANA NBG FK Novi Sad
proba Tactiek 5-2-3 dmf
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
75.4 gemiddelde waardering 65.4
incredible Schieten excellent
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Yurukov geeft een hoge lob. Inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jäpel geeft de bal voor. González rent richting de bal. Torga begaat een overtreding. Torga krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino geeft een lange en hoge pass. Perić probeert naar een medespeler te passen. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een lange en hoge pass. Przewoźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Stanjević geeft de bal voor. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Przewoźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yurukov speelt de bal door. Ortiz geeft de bal voor. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Przewoźniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stanjević probeert naar een medespeler te passen. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paździoch zal de hoekschop nemen. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - FK Novi Sad 0:1

40e minuut.
Pochettino met een sublieme pass. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft de bal voor. Vargues krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FONTANA NBG - FK Novi Sad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 35%, FK Novi Sad 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FONTANA NBG - FK Novi Sad 1:1

46e minuut.
Perić passt de bal in één keer door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Przewoźniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - FK Novi Sad 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino met een sublieme pass. Ortiz speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. Przewoźniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Yurukov kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz neemt de hoekschop. Rodríguez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Adam met een snelle inworp. Stanjević geeft een hoge lob. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić bokst de bal weg.

58e minuut.
Yurukov kan de bal niet met de borst controleren. Yurukov geeft een lange en hoge pass. Valencia kopt de bal weg. Kauer rent richting de bal. Kauer haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić bokst de bal weg.

62e minuut.
González is nu in balbezit. González passt de bal met de wreef. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer draait met de bal, schiet en ... Gavrančić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FONTANA NBG - FK Novi Sad 2:2

72e minuut.
Pochettino passt de bal in één keer door. Ortiz speelt de bal door. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues draait met de bal, schiet en ... Przewoźniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Paspalj komt het veld opgelopen. Torga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dzieniszewski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stanjević rent richting de bal. Kauer is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pochettino ... Strafschop! Pochettino krijgt een gele kaart. Kauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kauer neemt zijn aanloop. Gavrančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kauer kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. Augustyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Augustyn krijgt een gele kaart. Valencia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kauer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - FK Novi Sad 2:3

82e minuut.
Pochettino passt de bal zonder na te denken. Perić rent richting de bal. Perić speelt de bal door. Ortiz met een sublieme pass. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Vargues is nu in balbezit. İlter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vargues raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Przewoźniak bokst de bal weg.

90e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een hoge lob. Vargues springt en kopt de bal. Przewoźniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 49%, FK Novi Sad 51%.
FONTANA NBG - FK Novi Sad 2:3