Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 57996
fap GoyaNS
krilo2 Tactiek 532 koma 2.2Sr
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
67.1 gemiddelde waardering 73.4
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Triver passt de bal zonder na te denken. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andresen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andresen krijgt een gele kaart. Tosi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triver met een snel genomen vrije trap. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin schiet op doel. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Božinović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teniagin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosi rent richting de bal. Tosi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Jager geeft de bal voor. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zartov krijgt een gele kaart. Álvarez Iglesias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Álvarez Iglesias zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - GoyaNS 0:1

15e minuut.
Takó is nu in balbezit. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Knez is nu in balbezit. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Voin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Krstonošić geeft een hoge lob. Zartov rent richting de bal. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias schiet op doel. Voin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - GoyaNS 0:2

26e minuut.
Wojdała passt de bal zonder na te denken. Daar is Teniagin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagrini rent richting de bal. Teniagin onderschept slim de pass. Teniagin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Zibechi verovert de bal door een tackle van achteren. Zibechi passt de bal zonder na te denken. Tosi is nu in balbezit. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Knez rent richting de bal. Knez geeft een lange en hoge pass. Jager kopt de bal weg. Karanović rent richting de bal. Karanović schiet op doel. Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 51%, GoyaNS 49%.
fap - GoyaNS 0:2

47e minuut.
Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver bereikt de bal nog maar net als eerste. Triver geeft een hoge lob. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała draait met de bal, schiet en ... Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojdała probeert de bal met de borst te controleren. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karanović stond buitenspel. Ruf komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Krstonošić geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Mezzi is nu in balbezit. Álvarez Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. Voin bokst de bal weg.

62e minuut.
Krstonošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstonošić met een sublieme pass. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zibechi met een sublieme pass. Teniagin rent richting de bal. Božinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Božinović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Triver rent richting de bal. Triver passt de bal in één keer door. Teniagin rent richting de bal. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Călin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - GoyaNS 1:2

68e minuut.
Takó speelt de bal door. Krstonošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstonošić passt de bal in één keer door. Knez geeft de bal voor. Karanović krijgt zijn hoofd ertegen. Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Karanović kopt de bal weg. Álvarez Iglesias is nu in balbezit. Ruf is nu in balbezit. Álvarez Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Iglesias schiet op doel. Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Krstonošić is nu in balbezit. Krstonošić probeert naar een medespeler te passen. Kesva bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović schiet op doel. Voin bokst de bal weg. Wojdała is nu in balbezit. Knez begaat een overtreding. Wojdała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taiani komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Knez met een snelle inworp. Krstonošić probeert naar een medespeler te passen. Mezzi speelt de bal door. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Knez geeft een hoge lob. Álvarez Iglesias kopt de bal weg. Krstonošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstonošić geeft de bal voor. Álvarez Iglesias krijgt zijn hoofd ertegen. Voin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 68%, GoyaNS 32%.
fap - GoyaNS 1:2