Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: FK OP Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32000
FK OP F.C. Jungle
Nugg Tactiek Backup
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
60.4 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Görbicz kopt de bal weg. Grčić rent richting de bal. Krmpotić verovert de bal door een tackle van achteren. Krmpotić haalt uit met een fantastische trap. Kalezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK OP - F.C. Jungle 0:1

6e minuut.
Małosolny rent richting de bal. Małosolny geeft de bal voor. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu schiet op doel. Corte-Real werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK OP - F.C. Jungle 1:1

17e minuut.
Zarić verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường is nu in balbezit. Aligrudić onderschept slim de pass. Aligrudić draait met de bal, schiet en ... Corte-Real kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Jevtić kopt de bal weg. Daar is Zarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Corte-Real maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK OP - F.C. Jungle 2:1

37e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Krmpotić is nu in balbezit. Görbicz rent richting de bal. Krmpotić rent richting de bal. Krmpotić draait met de bal, schiet en ... Kalezić bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Abramović de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK OP - F.C. Jungle 2:2

45e minuut.
Hamarat met een sublieme pass. Meireles rent richting de bal. Meireles speelt de bal door. Kammer rent richting de bal. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK OP 62%, F.C. Jungle 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK OP - F.C. Jungle 2:2

46e minuut.
Görbicz met een sublieme pass. Krmpotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krmpotić schiet op doel. De bal raakt de paal. Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Görbicz is nu in balbezit. Vajagić is nu in balbezit. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Kalezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK OP - F.C. Jungle 2:3

54e minuut.
Meireles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abramović. Meireles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meireles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kammer kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Meireles passt de bal met de wreef. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić geeft de bal voor. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer schiet op doel. Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Buitenspel voor Görbicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Žirović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vajagić onderschept slim de pass. Vajagić passt de bal met de wreef. Žirović probeert naar een medespeler te passen. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ... Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

68e minuut.
Martínez Espín probeert naar een medespeler te passen. Vajagić is nu in balbezit. Vajagić passt de bal in één keer door. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Kalezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grčić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK OP - F.C. Jungle 2:4

70e minuut.
Grčić geeft de bal voor. Arpacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Hamarat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamarat krijgt een gele kaart. Arpacıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aleksijević komt het veld opgelopen. Sovilj komt het veld opgelopen. Smolić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zarić kopt de bal weg. Žirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Małosolny met een sublieme pass. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić haalt uit met een fantastische trap. Corte-Real bokst de bal weg.

84e minuut.
Klungelig pakt Vajagić de bal. Vajagić speelt de bal door. Žirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Smolić met een sublieme pass. Vajagić is nu in balbezit. Vajagić probeert naar een medespeler te passen. Aleksijević is nu in balbezit. Aleksijević haalt uit met een fantastische trap. Kalezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK OP 58%, F.C. Jungle 42%.
FK OP - F.C. Jungle 2:4