Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: MONEYmaker
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 33608
CASHBOXUNITED F.K.PoSeTiOcI
532 Tactiek 4-2-1-3
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.3 gemiddelde waardering 61.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Niemcewicz geeft een hoge lob. Stendal geeft een hoge lob. Ferreti kopt de bal weg. Marcinkowski probeert de bal met de borst te controleren. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruiz Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Balk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 0:1

11e minuut.
bin Hamir speelt de bal door. Kolaković is nu in balbezit. Kolaković geeft een lange en hoge pass. Bilbija heeft problemen om de bal te vangen. Bilbija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 1:1

14e minuut.
Pantić is nu in balbezit. Pantić geeft de bal voor. Klungelig pakt Yovov de bal. Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 2:1

18e minuut.
Daar is Huot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Mushev onderschept slim de pass. Mushev geeft de bal voor. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 2:2

23e minuut.
Daar is Niemcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkowski is nu in balbezit. Daar is Marcinkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 2:3

25e minuut.
Jelenković passt de bal met de wreef. Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija passt de bal met de wreef. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović passt de bal met de wreef. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković geeft de bal voor. Pantić maakt een snoekduik en kopt de bal. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bilbija met een sublieme pass. Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vydmantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić verovert de bal door een tackle van achteren. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pantić onderschept slim de pass. Doczekalski is nu in balbezit. Pantić onderschept slim de pass. Pantić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:3

43e minuut.
Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski met een sublieme pass. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot schiet op doel. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 41%, F.K.PoSeTiOcI 59%.
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:4

47e minuut.
Daar is Kvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvist passt de bal zonder na te denken. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. Ruiz Jiménez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Balk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stendal met de inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jelenković passt de bal zonder na te denken. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović passt de bal zonder na te denken. Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stendal passt de bal met de wreef. Huot rent richting de bal. Huot met een sublieme pass. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jelenković met een snelle inworp. bin Hamir speelt de bal door. Kolaković rent richting de bal. Kolaković geeft een hoge lob. Bilbija krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ferreti passt de bal met de wreef. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Ferreti verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez bokst de bal weg. Klungelig pakt Balk de bal. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:5

62e minuut.
Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski passt de bal zonder na te denken. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:6

64e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Balk onderschept slim de pass. Balk geeft een hoge lob. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kolaković geeft de bal voor. Dragović kopt de bal weg. Bilbija is nu in balbezit. Bilbija haalt uit met een fantastische trap. Timić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Bilbija passt de bal met de wreef. Dragović is nu in balbezit. Dragović speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel. Timić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 40%, F.K.PoSeTiOcI 60%.
CASHBOXUNITED - F.K.PoSeTiOcI 3:6