Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Medenjaca Fk Partizannn
teror Tactiek Presing
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten excellent
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Ustrnul probeert naar een medespeler te passen. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius probeert naar een medespeler te passen. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
David passt de bal zonder na te denken. Lemajić rent richting de bal. Lemajić passt de bal in één keer door. de Lucas is nu in balbezit. de Lucas schiet op doel. Petrella bokst de bal weg. Klungelig pakt Ramsdal de bal. de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lucas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 1:0

15e minuut.
Gierus passt de bal zonder na te denken. Dmitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 2:0

15e minuut.
Escamilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

17e minuut.
Lemajić probeert naar een medespeler te passen. de Lucas met een sublieme pass. Mijajlović is nu in balbezit. Dmitrović rent richting de bal. Dmitrović haalt uit met een fantastische trap. Petrella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lázok is nu in balbezit. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een lange en hoge pass. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 3:0

24e minuut.
Gorić geeft een hoge lob. Jędykiwiecz kopt de bal weg. Arınç speelt de bal door. Lázok is nu in balbezit. Lázok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stamenković trapt de bal weg. Courtin kopt de bal weg. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
David is nu in balbezit. Arınç onderschept slim de pass. Arınç passt de bal in één keer door. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok schiet op doel. Stamenković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gorić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 3:1

30e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lucas probeert naar een medespeler te passen. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... Petrella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 4:1

32e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin speelt de bal door. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... Petrella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Arınç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Lucas geeft de bal voor. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 5:1

35e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin passt de bal zonder na te denken. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een lange en hoge pass. Mijajlović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ramsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdal passt de bal met de wreef. Babiarz rent richting de bal. Lázok onderschept slim de pass. Lázok haalt uit met een fantastische trap. Stamenković bokst de bal weg.

44e minuut.
Mijajlović rent richting de bal. Mijajlović passt de bal in één keer door. de Lucas speelt de bal door. Lemajić rent richting de bal. Lemajić geeft de bal voor. Petrella bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Medenjaca 47%, Fk Partizannn 53%.
FK Medenjaca - Fk Partizannn 5:1

46e minuut.
Grottman komt het veld opgelopen. Duzić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
David verovert de bal door een tackle van achteren. David geeft een lange en hoge pass. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić draait met de bal, schiet en ... Petrella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 6:1

50e minuut.
Lemajić is nu in balbezit. Lemajić speelt de bal door. Arınç met een sublieme pass. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius schiet op doel. Stamenković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosnić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
David speelt de bal door. de Lucas is nu in balbezit. de Lucas passt de bal met de wreef. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ramsdal probeert naar een medespeler te passen. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Lázok rent richting de bal. Lázok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Barsacchi geeft een lange en hoge pass. Grottman bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius schiet op doel. Stamenković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 6:2

65e minuut.
Grbović komt het veld opgelopen. Zelen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Dmitrović kopt de bal weg. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić draait met de bal, schiet en ... Petrella probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lemajić rent richting de bal. Lemajić passt de bal met de wreef. Dmitrović rent richting de bal. Dmitrović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Medenjaca - Fk Partizannn 7:2

72e minuut.
Grottman geeft een lange en hoge pass. Lázok geeft de bal voor. Daar is Zelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius schiet op doel. Stamenković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
David rent richting de bal. de Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lucas passt de bal in één keer door. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić haalt uit met een fantastische trap. Petrella bokst de bal weg.

86e minuut.
de Lucas passt de bal met de wreef. Duzić is nu in balbezit. Duzić passt de bal zonder na te denken. de Lucas is nu in balbezit. de Lucas geeft een hoge lob. Petrella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Medenjaca 30%, Fk Partizannn 70%.
FK Medenjaca - Fk Partizannn 7:2