Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: Dzanglmanija
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29166
F.C. Jungle Orionci
Stop Tactiek payaum433
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64.8 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten very good
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Krmpotić geeft een lange en hoge pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm is nu in balbezit. Kammer onderschept slim de pass. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trường is nu in balbezit. Mrdak verovert de bal door een tackle van achteren. Rubirosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubirosa schiet op doel. Corte-Real werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Thế Lâm passt de bal in één keer door. Egelja probeert naar een medespeler te passen. Meireles met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ... Garza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Martínez Espín speelt de bal door. Meireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Meireles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kammer de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Meireles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vajagić de bal. Vajagić met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Garza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krmpotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krmpotić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krmpotić neemt de penalty, wat een uithaal! Garza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Jungle - Orionci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Jungle 28%, Orionci 72%.
F.C. Jungle - Orionci 1:0

46e minuut.
Tocagaita komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Trường geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mrdak de bal onder controle te krijgen. Gortan rent richting de bal. Kammer onderschept slim de pass. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Garza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Hamarat geeft de bal voor. Tocagaita is nu in balbezit. Tocagaita geeft de bal voor. Mrdak rent richting de bal. Mrdak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mirić rent richting de bal. Martínez Espín onderschept slim de pass. Martínez Espín speelt de bal door. Kammer rent richting de bal. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Garza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Egelja geeft de bal voor. Eskurza kopt de bal weg. Mrdak rent richting de bal. Mrdak draait met de bal, schiet en ... Corte-Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Jungle - Orionci 1:1

63e minuut.
Görbicz komt het veld opgelopen. Mititelu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Tocagaita geeft een lange en hoge pass. Zarić rent richting de bal. Rubirosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rubirosa haalt uit met een fantastische trap. Corte-Real maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mirić is nu in balbezit. Egelja onderschept slim de pass. Egelja geeft de bal voor. Mrdak rent richting de bal. Mrdak draait met de bal, schiet en ... Corte-Real bokst de bal weg.

88e minuut.
Rubirosa kopt de bal weg. Daar is Meireles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meireles speelt de bal door. Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Jungle - Orionci 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Jungle 38%, Orionci 62%.
F.C. Jungle - Orionci 2:1