Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: Soldier Field
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40081
Pet prijatelja F.K.PoSeTiOcI
523ggn2 Tactiek 4-2-1-3
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
54.7 gemiddelde waardering 61.9
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Kvist passt de bal in één keer door. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev geeft de bal voor. Marcinkowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Mushev geeft een hoge lob. Marcinkowski is nu in balbezit. Świątek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świątek krijgt een gele kaart. Marcinkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huot met een snel genomen vrije trap. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Stendal geeft de bal voor. Huot kopt de bal weg. Dudić heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Huot onderschept slim de pass. Huot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:1

24e minuut.
Ljubanović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Josifović de bal. Huot verovert de bal door een tackle van achteren. Huot draait met de bal, schiet en ... Urpani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:2

27e minuut.
Mushev met een sublieme pass. Stendal probeert naar een medespeler te passen. Rangel rent richting de bal. Josifović rent richting de bal. Rangel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stendal zal de hoekschop nemen. Marcinkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Urpani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Huot heeft problemen om de bal te vangen. Kwasigroch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huot raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kvist neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Urpani speelt de bal door. Mushev kopt de bal weg. Huot controleert de bal met de borst. Huot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doczekalski speelt de bal door. Świątek rent richting de bal. Huot verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel. Urpani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:3

43e minuut.
Yovov onderschept slim de pass. Yovov geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 51%, F.K.PoSeTiOcI 49%.
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:4

46e minuut.
Ljubanović speelt de bal door. Ðaković rent richting de bal. Ðaković passt de bal met de wreef. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Urpani bokst de bal weg.

47e minuut.
Kvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski passt de bal met de wreef. Huot is nu in balbezit. Huot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:5

48e minuut.
Dudić geeft de bal voor. Mushev kopt de bal weg. Klungelig pakt Huot de bal. Huot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Mileta de bal. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski onderschept slim de pass. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Urpani trapt de bal weg van het doel. Kvist rent richting de bal. Dudić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dudić krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kvist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yovov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rangel kopt de bal weg. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:7

57e minuut.
Ljubanović is nu in balbezit. Ljubanović passt de bal met de wreef. Doczekalski onderschept slim de pass. Daar is Gyárfás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mushev speelt de bal door. Josifović is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel schiet op doel. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dudić geeft de bal voor. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:8

65e minuut.
Yovov verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mileta met een snelle inworp. Ljubanović rent richting de bal. Ljubanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mushev passt de bal met de wreef. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urpani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rangel kopt de bal weg. Klungelig pakt Świątek de bal. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel. Urpani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Josifović rent richting de bal. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel geeft een hoge lob. Huot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:9

81e minuut.
Huot geeft de bal voor. Świątek is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel schiet op doel. Urpani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:10

82e minuut.
Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović speelt de bal door. Klungelig pakt Dudić de bal. Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 0:11

88e minuut.
Inworp. Mileta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović geeft de bal voor. Gyárfás springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 54%, F.K.PoSeTiOcI 46%.
Pet prijatelja - F.K.PoSeTiOcI 1:11