Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЦЗВ F.C. Jungle
5*3*2 v2 Tactiek C++
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
66.8 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Guzek is nu in balbezit. Guzek met een sublieme pass. Dunst speelt de bal door. Kamenović is nu in balbezit. Kamenović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vulchinovski onderschept slim de pass. Vulchinovski geeft een hoge lob. Inworp. Martínez Espín met de inworp. Meireles geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trường met een sublieme pass. Vajagić heeft problemen om de bal te vangen. Vajagić passt de bal met de wreef. Kammer is nu in balbezit. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gazzè met een sublieme pass. Dunst is nu in balbezit. Dunst speelt de bal door. Kamenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenović schiet op doel. Corte-Real verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vajagić geeft een hoge lob. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kammer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krmpotić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦЗВ - F.C. Jungle 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 44%, F.C. Jungle 56%.
ЦЗВ - F.C. Jungle 0:1

60e minuut.
Ojalammi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meireles probeert naar een medespeler te passen. Krmpotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krmpotić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Meireles speelt de bal door. Vajagić probeert naar een medespeler te passen. Vulchinovski rent richting de bal. Kammer verovert de bal door een tackle van achteren. Kammer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giuntini rent richting de bal. Meireles begaat een overtreding. Giuntini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojalammi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kamenović maakt een snoekduik en kopt de bal. Corte-Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЦЗВ - F.C. Jungle 1:1

73e minuut.
Alexandrino rent richting de bal. Krmpotić onderschept slim de pass. Krmpotić probeert naar een medespeler te passen. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vajagić speelt de bal door. Kammer is nu in balbezit. Alexandrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alexandrino krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hamarat geeft een lange en hoge pass. Guzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzek geeft een lange en hoge pass. Kamenović rent richting de bal. Kamenović draait met de bal, schiet en ... Corte-Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 47%, F.C. Jungle 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦЗВ - F.C. Jungle 1:1