Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: MONEYmaker
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 30731
CASHBOXUNITED Pet prijatelja
532 Tactiek 523ggn2
61% Balbezit 39%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 55.8
uitmuntend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Ljubanović met de inworp. Mileta is nu in balbezit. Mileta speelt de bal door. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Inworp. Ljubanović met een snelle inworp. Mileta geeft een lange en hoge pass. Gyárfás springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 0:1

14e minuut.
Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija geeft de bal voor. Daar is Świątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... Urpani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dragović verovert de bal door een tackle van achteren. Dragović passt de bal zonder na te denken. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković geeft de bal voor. Pantić springt en kopt de bal. Urpani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier geeft de bal voor. Balk kopt de bal weg. Cintron is nu in balbezit. Cintron geeft een lange en hoge pass. Urpani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pantić kopt de bal weg. Ljubićić met een sublieme pass. Jelenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenković geeft een hoge lob. Pantić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 1:1

38e minuut.
Cintron rent richting de bal. Cintron geeft een hoge lob. Świątek is nu in balbezit. Pantić onderschept slim de pass. Pantić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Daar is Niemcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemcewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kruszczyński de bal. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 51%, Pet prijatelja 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 1:1

46e minuut.
Cintron is nu in balbezit. Cintron geeft een hoge lob. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Kruszczyński kopt de bal weg. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 1:2

50e minuut.
Jelenković speelt de bal door. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić geeft de bal voor. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ... Urpani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Cintron rent richting de bal. Cintron passt de bal zonder na te denken. Dudić met een sublieme pass. Kruszczyński is nu in balbezit. Kruszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 1:3

54e minuut.
Ljubanović probeert naar een medespeler te passen. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija onderschept slim de pass. Bilbija schiet op doel. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Niemcewicz geeft een hoge lob. Dudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić geeft een lange en hoge pass. Bilbija krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 2:3

59e minuut.
Mileta is nu in balbezit. Mileta met een sublieme pass. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 2:4

59e minuut.
Bilbija heeft problemen om de bal te vangen. Bilbija speelt de bal door. Jelenković is nu in balbezit. Jelenković geeft een hoge lob. Bilbija maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Jelenković probeert naar een medespeler te passen. Dragović is nu in balbezit. Dragović geeft de bal voor. Daar is Dudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dragović passt de bal zonder na te denken. Cintron is nu in balbezit. Cintron passt de bal zonder na te denken. Daar is Balk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balk geeft een hoge lob. Urpani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbija haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 3:4

70e minuut.
Dragović kopt de bal weg. Świątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 4:4

71e minuut.
Bilbija bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Josifović de bal. Bilbija rent richting de bal. Bilbija haalt uit met een fantastische trap. Urpani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 5:4

76e minuut.
Ljubanović geeft de bal voor. Daar is Gyárfás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszczyński rent richting de bal. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Jiménez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 5:5

81e minuut.
Pantić heeft problemen om de bal te vangen. Świątek verovert de bal door een tackle van achteren. Świątek geeft een hoge lob. Gyárfás rent richting de bal. Gyárfás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kwasigroch kopt de bal weg. Mileta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mileta passt de bal in één keer door. Gyárfás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyárfás haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CASHBOXUNITED 55%, Pet prijatelja 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CASHBOXUNITED - Pet prijatelja 5:5