Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K.PoSeTiOcI Таћа Јунајтед
4-2-1-3 Tactiek 4-3(2дм)-3
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
62.4 gemiddelde waardering 57
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dubljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Batalo de bal. Batalo probeert naar een medespeler te passen. Radeta rent richting de bal. Radeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doczekalski met de inworp. Stendal rent richting de bal. Stendal speelt de bal door. Huot rent richting de bal. Huot draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.

14e minuut.
Rangel passt de bal zonder na te denken. Stendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stendal passt de bal zonder na te denken. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kvist probeert naar een medespeler te passen. Mushev rent richting de bal. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vučenović geeft de bal voor. Inworp. Stendal met de inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosiewicz met de inworp. Karleuša speelt de bal door. Radeta is nu in balbezit. Radeta draait met de bal, schiet en ... Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gordea met een sublieme pass. Karleuša rent richting de bal. Mushev begaat een overtreding. Mushev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Stendal is nu in balbezit. Stendal geeft een lange en hoge pass. Rangel kopt de bal weg. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Denev rent richting de bal. Denev geeft een hoge lob. Yovov probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ljajić geeft een lange en hoge pass. Batalo rent richting de bal. Batalo geeft een lange en hoge pass. Radeta springt en kopt de bal. Timić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Таћа Јунајтед 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 42%, Таћа Јунајтед 58%.
F.K.PoSeTiOcI - Таћа Јунајтед 0:1

48e minuut.
Huot is nu in balbezit. Ljajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mushev met een snel genomen vrije trap. Denev kopt de bal weg. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvist geeft een lange en hoge pass. Huot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Vučenović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stendal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kvist passt de bal in één keer door. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski passt de bal met de wreef. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kvist met een snelle inworp. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev passt de bal in één keer door. Huot rent richting de bal. Huot draait met de bal, schiet en ... Kazanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stojanowski rent richting de bal. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel schiet op doel. Kazanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K.PoSeTiOcI - Таћа Јунајтед 1:1

73e minuut.
Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev passt de bal met de wreef. Stojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 35%, Таћа Јунајтед 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.K.PoSeTiOcI - Таћа Јунајтед 1:1