Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Rale Fk Partizannn
433 napad Tactiek Presing
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten outstanding
average Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Višković is nu in balbezit. Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Lázok speelt de bal door. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Lázok met een sublieme pass. Danylevičius rent richting de bal. Uzarski is nu in balbezit. Danylevičius onderschept slim de pass. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Danylevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç geeft een hoge lob. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mather, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 0:1

9e minuut.
Lázok speelt de bal door. Jędykiwiecz geeft de bal voor. Lázok heeft problemen om de bal te vangen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lázok verovert de bal door een tackle van achteren. Suzmenyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lázok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ustrnul zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Danylevičius springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arınç kopt de bal weg. Uzarski rent richting de bal. Danylevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danylevičius krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç passt de bal in één keer door. Danylevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niziołek probeert naar een medespeler te passen. Murawa rent richting de bal. Met opzet legt Lázok zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lázok moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lázok schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Murawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Mather zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vujaklija kopt de bal weg. Suzmenyan rent richting de bal. Suzmenyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dimofte is nu in balbezit. Dimofte passt de bal met de wreef. Daar is Barsacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barsacchi speelt de bal door. Zuidema rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 1:1

29e minuut.
Uzarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogrodowczyk komt het veld opgelopen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dimofte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Višković is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barsacchi geeft de bal voor. Bajera heeft problemen om de bal te vangen. Danylevičius rent richting de bal. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 64%, Fk Partizannn 36%.
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 1:2

54e minuut.
Barsacchi met een sublieme pass. Arınç rent richting de bal. Arınç passt de bal met de wreef. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Arınç is nu in balbezit. Višković met een sublieme pass. Arınç speelt de bal door. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Suzmenyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dimofte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius draait met de bal, schiet en ... Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 1:3

66e minuut.
Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç passt de bal zonder na te denken. Danylevičius is nu in balbezit. Danylevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Višković speelt de bal door. Inworp. Dimofte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Niziołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Abilheira bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç onderschept slim de pass. Arınç geeft de bal voor. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 61%, Fk Partizannn 39%.
Crvena Zvezda Rale - Fk Partizannn 1:3