Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.01
  • Stadion: tandrcak Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33147
tandrcak FK Medenjaca
f-1 Tactiek teror
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 49.9
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Zarudzki probeert naar een medespeler te passen. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecskés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubješić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zarudzki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stamenković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Brejla neemt vlug de vrije trap. Arcidiaco speelt de bal door. Daar is Zelen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Stamenković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gierus is nu in balbezit. Daar is Gierus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierus passt de bal met de wreef. Brčelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčelić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brejla met een sublieme pass. Catela bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela passt de bal zonder na te denken. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković draait met de bal, schiet en ... Stamenković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Grubješić rent richting de bal. Zelen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grubješić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarudzki met een snel genomen vrije trap. Baković krijgt zijn hoofd ertegen. Stamenković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Avramović de bal. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović geeft een hoge lob. Baković is nu in balbezit. Baković schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - FK Medenjaca 1:0

39e minuut.
Zelen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zarudzki met de inworp. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kecskés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecskés geeft de bal voor. Gutović probeert naar een medespeler te passen. Arcidiaco is nu in balbezit. Arcidiaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zelen passt de bal met de wreef. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 25%, FK Medenjaca 75%.
tandrcak - FK Medenjaca 1:0

55e minuut.
Bosnić passt de bal in één keer door. Gierus heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki met een sublieme pass. Baković rent richting de bal. Baković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - FK Medenjaca 2:0

63e minuut.
Brejla rent richting de bal. Brčelić verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu speelt de bal door. Baković rent richting de bal. Baković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brejla probeert de bal met de borst te controleren. Arcidiaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco passt de bal in één keer door. Daar is Baković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baković is nu in balbezit. Baković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zarudzki probeert naar een medespeler te passen. Catela bereikt de bal nog maar net als eerste. Catela passt de bal zonder na te denken. Grubješić rent richting de bal. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Stamenković bokst de bal weg.

75e minuut.
Zarudzki heeft problemen om de bal te vangen. Zarudzki passt de bal met de wreef. Baković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - FK Medenjaca 3:0

80e minuut.
Brejla passt de bal in één keer door. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal met de wreef. Arcidiaco rent richting de bal. Arcidiaco draait met de bal, schiet en ... Stamenković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kecskés heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - FK Medenjaca 4:0

87e minuut.
Brejla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arcidiaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcidiaco verovert de bal door een tackle van achteren. Arcidiaco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - FK Medenjaca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 42%, FK Medenjaca 58%.
tandrcak - FK Medenjaca 5:0