Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC JUNUZI
433 DIAMOND Tactiek rakija
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
55.6 gemiddelde waardering 70.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Vilariño is nu in balbezit. Babarich begaat een overtreding. Babarich krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Vilariño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nenezić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolarić kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:1

4e minuut.
Nenezić geeft een hoge lob. Jagusztyn onderschept slim de pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Vilariño heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tracz passt de bal zonder na te denken. Suonperä rent richting de bal. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Osada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:2

19e minuut.
Kladar passt de bal zonder na te denken. Rojnić is nu in balbezit. Režko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler rent richting de bal. Stemler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Maturén onderschept slim de pass. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić speelt de bal door. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Osada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:3

32e minuut.
Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić geeft een lange en hoge pass. Vilariño rent richting de bal. Vilariño schiet op doel. Osada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:4

35e minuut.
Kolarić heeft problemen om de bal te vangen. Kolarić geeft een hoge lob. Babarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño schiet op doel. Osada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 55%, JUNUZI 45%.
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:4

49e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jagusztyn de bal. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:5

51e minuut.
Babarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babarich passt de bal met de wreef. Kladar rent richting de bal. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Rojnić is nu in balbezit. Rojnić geeft een lange en hoge pass. Suonperä controleert de bal met de borst. Suonperä schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:6

64e minuut.
Stemler controleert de bal met de borst. Nenezić speelt de bal door. Tracz is nu in balbezit. Tracz geeft een hoge lob. Suonperä krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Slavković geeft een lange en hoge pass. Jagusztyn is nu in balbezit. Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño schiet op doel. Osada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:7

67e minuut.
Marcinkiewicz met een sublieme pass. Babarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babarich geeft een hoge lob. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:8

71e minuut.
Santos probeert naar een medespeler te passen. Tracz rent richting de bal. Tracz geeft een lange en hoge pass. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Osada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Vlaović passt de bal zonder na te denken. Kolarić is nu in balbezit. Maturén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maturén krijgt een gele kaart. Nenezić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kusovac komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Kolarić passt de bal met de wreef. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño schiet op doel. Osada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:9

85e minuut.
Kladar probeert naar een medespeler te passen. Babarich geeft een hoge lob. Slavković heeft problemen om de bal te vangen. Stemler is nu in balbezit. Stemler draait met de bal, schiet en ... Kocikowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä springt en kopt de bal. Osada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:10

88e minuut.
Batez probeert naar een medespeler te passen. Kusovac rent richting de bal. Met opzet legt Režko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Režko naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kusovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojnić met een snel genomen vrije trap. Kolarić kopt de bal weg. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 58%, JUNUZI 42%.
KOSTADINOVAC - JUNUZI 0:11