Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hooligans FK Lukac-Slaninica
nova v1.0 Tactiek lezi jedan
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Studen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulanović met een snelle inworp. Ilić is nu in balbezit. Ilić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Vilotijević passt de bal zonder na te denken. Jusufspahić is nu in balbezit. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput schiet op doel. Vučelja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 0:1

4e minuut.
Predojević passt de bal zonder na te denken. Krstonošić rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Studen ... Strafschop! Studen krijgt een gele kaart. Krstonošić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krstonošić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dinga probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić passt de bal in één keer door. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput schiet op doel. Vučelja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jusufspahić probeert naar een medespeler te passen. Anacoreta onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vilotijević neemt de hoekschop. Šuput maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vilotijević onderschept slim de pass. Vilotijević geeft een lange en hoge pass. Daar is Anacoreta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuput rent richting de bal. Šuput draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Selimović rent richting de bal. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilić rent richting de bal. Ilić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 1:1

23e minuut.
Anacoreta rent richting de bal. Anacoreta geeft een lange en hoge pass. Ilić is nu in balbezit. Krstonošić rent richting de bal. Krstonošić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 2:1

32e minuut.
Gligorić geeft de bal voor. Dinga is nu in balbezit. Dinga geeft een hoge lob. Šuput is nu in balbezit. Šuput draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Dinga rent richting de bal. Gavalovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dinga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dinga kan niet meer verder spelen. Ljubojević komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ljubojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubojević geeft een hoge lob. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Selimović is nu in balbezit. Selimović draait met de bal, schiet en ... Vučelja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 47%, FK Lukac-Slaninica 53%.
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 2:1

58e minuut.
Škorić geeft de bal voor. Studen is nu in balbezit. Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. Krstonošić draait met de bal, schiet en ... Egelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilić rent richting de bal. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 3:1

78e minuut.
Inworp. Dulanović met een snelle inworp. Ilić geeft een hoge lob. Krstonošić is nu in balbezit. Krstonošić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jusufspahić passt de bal in één keer door. Vilotijević probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić met een sublieme pass. Ljubojević rent richting de bal. Ljubojević geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Stević geeft de bal voor. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić geeft een hoge lob. Daar is Šuput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuput draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 64%, FK Lukac-Slaninica 36%.
FC Hooligans - FK Lukac-Slaninica 3:1