Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiva Surdulica Omladinac
Normal Tactiek stojke3
32% Balbezit 68%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 53.4
weak Schieten solid
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Veljković is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Ouvrard speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Pušić met een harde bal richting middenveld. Torbica kopt de bal weg. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tomić kopt de bal weg. Daar is Obrenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veljković rent richting de bal. Veljković geeft een hoge lob. Gămălie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:1

15e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vrhovac de bal. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:2

15e minuut.
Torbica bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković onderschept slim de pass. Veljković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gămălie de bal. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Klungelig pakt Basarić de bal. Veljković rent richting de bal. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Veljković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karišik de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomić neemt de hoekschop. Gămălie krijgt zijn hoofd ertegen. Pušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biserčić is nu in balbezit. Veljković onderschept slim de pass. Veljković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ouvrard probeert naar een medespeler te passen. Veljković is nu in balbezit. Veljković passt de bal in één keer door. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Veljković is nu in balbezit. Veljković passt de bal in één keer door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Pušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:3

32e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković passt de bal met de wreef. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:4

34e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Veljković geeft de bal voor. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:5

40e minuut.
Aguirre passt de bal zonder na te denken. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie passt de bal met de wreef. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ouvrard geeft een lange en hoge pass. Daar is Basarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veljković is nu in balbezit. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ouvrard kopt de bal weg. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković passt de bal in één keer door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Surdulica 85%, Omladinac 15%.
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:6

48e minuut.
Karišik rent richting de bal. Veljković verovert de bal door een tackle van achteren. Veljković geeft een hoge lob. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aguirre passt de bal in één keer door. Dabić rent richting de bal. Dabić met een sublieme pass. Gămălie heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:7

55e minuut.
Karišik geeft de bal voor. Petri geeft de bal voor. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:8

57e minuut.
Gămălie geeft de bal voor. Veljković is nu in balbezit. Veljković met een sublieme pass. Tomić is nu in balbezit. Tomić geeft een lange en hoge pass. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:9

60e minuut.
Cvijić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft een lange en hoge pass. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Tomić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomić passt de bal in één keer door. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Čolić passt de bal in één keer door. Ouvrard is nu in balbezit. Ouvrard passt de bal zonder na te denken. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Veljković kopt de bal weg. Klungelig pakt Karišik de bal. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:10

69e minuut.
Veljković rent richting de bal. Veljković met een sublieme pass. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:11

71e minuut.
Veljković rent richting de bal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre passt de bal met de wreef. Gămălie is nu in balbezit. Gămălie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ouvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić probeert naar een medespeler te passen. Veljković heeft problemen om de bal te vangen. Veljković haalt uit met een fantastische trap. Karišik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:12

76e minuut.
Tomić probeert naar een medespeler te passen. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Veljković probeert de bal met de borst te controleren. Gămălie rent richting de bal. Gămălie draait met de bal, schiet en ... Pušić bokst de bal weg. Daar is Veljković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie rent richting de bal. Gămălie haalt uit met een fantastische trap. Pušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:13

77e minuut.
Keserović is nu in balbezit. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panajotović. Panajotović krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Klungelig pakt Veljković de bal. Veljković speelt de bal door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:14

85e minuut.
Cvijić speelt de bal door. Ouvrard met een sublieme pass. Daar is Cvijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabić is nu in balbezit. Dabić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:15

86e minuut.
Basarić is nu in balbezit. Basarić geeft de bal voor. Veljković kopt de bal weg. Klungelig pakt Gămălie de bal. Gămălie schiet op doel. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:16

88e minuut.
Vrhovac rent richting de bal. Gămălie verovert de bal door een tackle van achteren. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Veljković heeft problemen om de bal te vangen. Veljković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Veljković is nu in balbezit. Veljković draait met de bal, schiet en ... Vrhovac heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gămălie geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiva Surdulica 87%, Omladinac 13%.
Lokomotiva Surdulica - Omladinac 0:16