Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Brezovica
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28112
FK Štrpce slavoljub
+-+-+ Tactiek 343 nova
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 37
very good Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Ganea probeert naar een medespeler te passen. Vitali rent richting de bal. Vitali geeft de bal voor. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Ganea is nu in balbezit. Ganea passt de bal zonder na te denken. Mägisoo speelt de bal door. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ganea geeft een hoge lob. ad Din is nu in balbezit. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - slavoljub 1:0

14e minuut.
Jones probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falcomatà rent richting de bal. Falcomatà probeert naar een medespeler te passen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Falcomatà geeft de bal voor. ad Din heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - slavoljub 2:0

25e minuut.
Wąsik speelt de bal door. Vitali is nu in balbezit. Vitali geeft een hoge lob. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Brazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Vitali geeft de bal voor. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - slavoljub 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 38%, slavoljub 62%.
FK Štrpce - slavoljub 3:0

47e minuut.
Falcomatà kopt de bal weg. ad Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - slavoljub 4:0

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Graorac stond buitenspel. Lenaerts neemt vlug de vrije trap. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - slavoljub 5:0

62e minuut.
Rødseth kan de bal niet met de borst controleren. Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea speelt de bal door. Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peen komt het veld opgelopen. Nedović komt het veld opgelopen. Spitzmüller komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Graorac kan de bal niet met de borst controleren. Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali geeft een hoge lob. Graorac geeft de bal voor. Biton maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuśmierski bokst de bal weg.

77e minuut.
Kotlarski geeft de bal voor. Inworp. Mägisoo met de inworp. Falcomatà bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcomatà geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 48%, slavoljub 52%.
FK Štrpce - slavoljub 5:0