Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14730
ALEXA JUNUZI
zez 1 Tactiek rakija
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 72
solid Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Runeklev geeft een lange en hoge pass. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Słuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arizanović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kocikowski met een harde bal richting middenveld. Tracz kopt de bal weg. Klungelig pakt Suonperä de bal. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Soto Miranda rent richting de bal. Soto Miranda geeft een hoge lob. Kusovac probeert naar een medespeler te passen. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño schiet op doel. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arizanović kopt de bal weg. Tracz is nu in balbezit. Słuszka begaat een overtreding. Słuszka krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ostojić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jeftić komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Tracz met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Słuszka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tracz. Słuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vydra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arizanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mešter speelt de bal door. Batez speelt de bal door. Vilariño met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Suonperä rent richting de bal. Suonperä probeert naar een medespeler te passen. Goryl speelt de bal door. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Mešter bokst de bal weg.

39e minuut.
Domb speelt de bal door. Batez geeft de bal voor. Vilariño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:1

44e minuut.
Goryl met een sublieme pass. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz geeft een hoge lob. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 57%, JUNUZI 43%.
ALEXA - JUNUZI 0:1

50e minuut.
Domb geeft de bal voor. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl geeft de bal voor. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Jeftić rent richting de bal. Tracz geeft de bal voor. Suonperä rent richting de bal. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:2

59e minuut.
Słuszka kopt de bal weg. Goryl speelt de bal door. Trosiński is nu in balbezit. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tracz met een sublieme pass. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä springt en kopt de bal. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:3

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mešter niet meer kan verder spelen.

66e minuut.
Goryl passt de bal met de wreef. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:4

75e minuut.
Slavković kopt de bal weg. Goryl speelt de bal door. Trosiński rent richting de bal. Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:5

81e minuut.
Suonperä kopt de bal weg. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft de bal voor. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:6

82e minuut.
Bugarin passt de bal met de wreef. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl met een sublieme pass. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suonperä rent richting de bal. Domb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suonperä raakt geblesseerd tijdens het duel. Suonperä zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:7

88e minuut.
Kusovac rent richting de bal. Kusovac geeft een hoge lob. Goryl probeert de bal aan de voet te houden. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - JUNUZI 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 63%, JUNUZI 37%.
ALEXA - JUNUZI 0:8