Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svi-kao-jedan KOSTADINOVAC
pet_pozadi Tactiek 433 DIAMOND
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 55
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Zeković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bussunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos geeft de bal voor. Marcinkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Farinola passt de bal met de wreef. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey geeft een hoge lob. Desterro is nu in balbezit. Desterro draait met de bal, schiet en ... Paal! Osada bokst de bal weg.

18e minuut.
Lamb geeft de bal voor. Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusztyn geeft de bal voor. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas passt de bal met de wreef. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:0

27e minuut.
Urošević onderschept slim de pass. Szatke verovert de bal door een tackle van achteren. Szatke probeert naar een medespeler te passen. Kladar rent richting de bal. Kladar geeft de bal voor. Grujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Santos de bal. Kladar geeft een hoge lob. Stemler maakt een snoekduik en kopt de bal. Grujević bokst de bal weg. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kladar met een sublieme pass. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kladar onderschept slim de pass. Kladar passt de bal met de wreef. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler schiet op doel. Grujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:1

36e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Zeković is nu in balbezit. Zeković geeft een hoge lob. Desterro is nu in balbezit. Desterro schiet op doel. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabezas de bal onder controle te krijgen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz passt de bal zonder na te denken. Kladar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar passt de bal zonder na te denken. Szatke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 60%, KOSTADINOVAC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:1

59e minuut.
Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos passt de bal met de wreef. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda geeft een lange en hoge pass. Marcinkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kladar passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Stemler springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajević geeft de bal voor. Inworp. Bussunda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cattalani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Farinola rent richting de bal. Farinola geeft een hoge lob. Daar is Cattalani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marcinkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Bussunda is nu in balbezit. Bussunda schiet op doel. Grujević bokst de bal weg. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:2

87e minuut.
Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda passt de bal zonder na te denken. Szatke speelt de bal door. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hock geeft een hoge lob. Cattalani heeft problemen om de bal te vangen. Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac geeft de bal voor. Stemler kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 67%, KOSTADINOVAC 33%.
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:2