Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24910
FK Lukac-Slaninica FC Alpina
lezi jedan Tactiek Winger
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
47.9 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Šetka rent richting de bal. Šetka passt de bal zonder na te denken. Buncol rent richting de bal. Buncol draait met de bal, schiet en ... Žeželj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 0:1

20e minuut.
Džarić controleert de bal met de borst. Zgrzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Zgrzęda geeft de bal voor. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 0:2

24e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetka geeft de bal voor. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Žeželj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ognjenović passt de bal in één keer door. Šetka geeft een hoge lob. Iliev is nu in balbezit. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Apaçık schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Janićević met een snelle inworp. Džarić is nu in balbezit. Orahovac maakt een afschuwelijke overtreding. Orahovac krijgt een gele kaart. Sedef kopt de bal weg. Džarić is nu in balbezit. Šetka begaat een overtreding. Šetka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ljubojević geeft de bal voor. Inworp. Vujinović met de inworp. Orahovac geeft de bal voor. Žeželj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zgrzęda is nu in balbezit. Zgrzęda probeert naar een medespeler te passen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een hoge lob. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 58%, FC Alpina 42%.
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 0:2

48e minuut.
Buncol rent richting de bal. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Iliev probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 0:3

62e minuut.
Iliev kopt de bal weg. Višnjić geeft een hoge lob. Janićević geeft de bal voor. Anđelković rent richting de bal. Anđelković schiet op doel. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stamatović rent richting de bal. Stamatović haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 1:3

72e minuut.
Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džarić geeft een lange en hoge pass. Stamatović is nu in balbezit. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 2:3

80e minuut.
Anteljević rent richting de bal. Anteljević geeft de bal voor. Anđelković is nu in balbezit. Anđelković haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 52%, FC Alpina 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Lukac-Slaninica - FC Alpina 3:3