Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: Brezovica
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41355
FK Štrpce Lokomotiva Surdulica
+-+-+ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 20.4
excellent Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zabelis met een sublieme pass. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Karišik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 1:0

12e minuut.
Ganea speelt de bal door. Vutev probeert naar een medespeler te passen. Krsteski is nu in balbezit. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Vutev met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Panajotović rent richting de bal. Ganea onderschept slim de pass. Ganea met een sublieme pass. Klungelig pakt Ukleja de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Pušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mägisoo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ukleja de bal. Biserčić rent richting de bal. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 2:0

23e minuut.
Zabelis onderschept slim de pass. Zabelis geeft de bal voor. Karišik heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Breda passt de bal zonder na te denken. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev passt de bal in één keer door. Ukleja rent richting de bal. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karišik heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mägisoo neemt de hoekschop. Pušić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Zabelis rent richting de bal. Zabelis passt de bal met de wreef. Vrhovac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Panajotović rent richting de bal. Surak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Biserčić de bal onder controle te krijgen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 3:0

40e minuut.
Vrhovac probeert naar een medespeler te passen. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea passt de bal zonder na te denken. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 26%, Lokomotiva Surdulica 74%.
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 3:0

46e minuut.
Mägisoo met een snelle inworp. Ganea is nu in balbezit. Ganea geeft een lange en hoge pass. Zabelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabelis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Biserčić met een sublieme pass. Breda geeft een lange en hoge pass. Zabelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Torbica probeert de bal met de borst te controleren. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev met een sublieme pass. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bojić passt de bal met de wreef. Ukleja rent richting de bal. Obrenov begaat een overtreding. Ukleja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Klungelig pakt Mägisoo de bal. Mägisoo speelt de bal door. Karišik is nu in balbezit. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 4:0

62e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft een hoge lob. Pušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ukleja rent richting de bal. Ukleja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Vrhovac onderschept slim de pass. Vrhovac geeft een lange en hoge pass. Vutev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganea is nu in balbezit. Ganea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ganea kopt de bal weg. Obrenov heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja begaat een overtreding. Ukleja krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Čolić stond buitenspel. Lenaerts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Pušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 5:0

84e minuut.
Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea geeft een lange en hoge pass. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 6:0

85e minuut.
Panajotović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Keserović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Štrpce 26%, Lokomotiva Surdulica 74%.
FK Štrpce - Lokomotiva Surdulica 7:0