Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC ALEXA
433 DIAMOND Tactiek zez 1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
51.5 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten solid
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Runeklev rent richting de bal. Babarich is nu in balbezit. Runeklev onderschept slim de pass. Runeklev geeft de bal voor. Słuszka krijgt zijn hoofd ertegen. Osada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Runeklev passt de bal zonder na te denken. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka passt de bal met de wreef. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - ALEXA 0:1

24e minuut.
Runeklev passt de bal met de wreef. Jagusztyn is nu in balbezit. Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović passt de bal in één keer door. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bugarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar begaat een overtreding. Bugarin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vydra met een snel genomen vrije trap. Režko heeft problemen om de bal te vangen. Bugarin rent richting de bal. Bugarin schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 45%, ALEXA 55%.
KOSTADINOVAC - ALEXA 0:1

59e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Karađorđević onderschept slim de pass. Karađorđević geeft een hoge lob. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - ALEXA 0:2

71e minuut.
Soto Miranda geeft de bal voor. Inworp. Marcinkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Režko is nu in balbezit. Režko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marcinkiewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto Miranda. Marcinkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Marcinkiewicz met een snel genomen vrije trap. Bussunda krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Stemler de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stemler is nu in balbezit. Stemler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - ALEXA 1:2

78e minuut.
Karađorđević probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Lakićević rent richting de bal. Słuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Osada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 43%, ALEXA 57%.
KOSTADINOVAC - ALEXA 1:2