Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:18
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: White Hart Lane
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 41206
JUNUZI Svi-kao-jedan
rakija Tactiek pet_pozadi
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
70.7 gemiddelde waardering 57.5
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goryl zal de hoekschop nemen. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä schiet op doel. Grujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 1:0

7e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal zonder na te denken. Kolarić heeft problemen om de bal te vangen. Kolarić geeft de bal voor. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 2:0

13e minuut.
Lamb geeft een hoge lob. Tracz speelt de bal door. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić geeft een hoge lob. Vilariño maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 3:0

15e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Inworp. Tracz met een snelle inworp. Kolarić geeft de bal voor. Vilariño maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vilariño kopt de bal weg. Daar is Lamb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. Grujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 4:0

22e minuut.
Kusovac kopt de bal weg. Goryl met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Vilariño springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ostojić is nu in balbezit. Ostojić met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een hoge lob. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. Grujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerra zal de hoekschop nemen. Desterro rent richting de bal. Desterro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 4:1

32e minuut.
Tracz geeft de bal voor. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goryl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suonperä springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 5:1

33e minuut.
Goryl met de inworp. Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tracz probeert naar een medespeler te passen. Vilariño rent richting de bal. Vilariño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Harvey probeert naar een medespeler te passen. Urošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tracz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lamb trapt de bal weg. Harvey met een sublieme pass. Kusovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro verovert de bal door een tackle van achteren. Desterro draait met de bal, schiet en ... Kocikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUNUZI 33%, Svi-kao-jedan 67%.
JUNUZI - Svi-kao-jedan 5:1

46e minuut.
Cabezas passt de bal zonder na te denken. Bajević heeft problemen om de bal te vangen. Hock is nu in balbezit. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Grujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Tracz speelt de bal door. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić passt de bal in één keer door. Suonperä rent richting de bal. Suonperä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Goryl kopt de bal weg. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. Kocikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Lamb verovert de bal door een tackle van achteren. Lamb geeft een lange en hoge pass. Guerra kopt de bal weg. Desterro is nu in balbezit. Desterro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño geeft de bal voor. Grujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 6:1

70e minuut.
Suonperä rent richting de bal. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Grujević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 7:1

73e minuut.
Bajević heeft problemen om de bal te vangen. Hock rent richting de bal. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 8:1

76e minuut.
Tracz met een sublieme pass. Goryl probeert naar een medespeler te passen. Tracz is nu in balbezit. Tracz geeft een hoge lob. Suonperä maakt een snoekduik en kopt de bal. Grujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cattalani komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Lamb is nu in balbezit. Kolarić onderschept slim de pass. Kolarić met een sublieme pass. Suonperä rent richting de bal. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. Grujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Hock is nu in balbezit. Hock geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goryl met een snelle inworp. Tracz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Goryl met een sublieme pass. Daar is Kolarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JUNUZI - Svi-kao-jedan 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUNUZI 29%, Svi-kao-jedan 71%.
JUNUZI - Svi-kao-jedan 9:1