Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus FK Lukac-Slaninica
532-- Tactiek lezi jedan
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 46.2
matig Schieten redelijk
solide Passen solide
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač passt de bal zonder na te denken. Sretenović verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rogač geeft de bal voor. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović passt de bal in één keer door. Janjušević rent richting de bal. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 50%, FK Lukac-Slaninica 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Ćelavi Bambus - FK Lukac-Slaninica 0:0

48e minuut.
Ljubojević onderschept slim de pass. Ljubojević geeft een lange en hoge pass. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Janićević kopt de bal weg. Naudin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanuša. Blanuša krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rogač geeft een lange en hoge pass. Daar is Goodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janićević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obrenović de bal. Obrenović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Obrenović passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubojević verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač haalt uit met een fantastische trap. Žeželj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Obrenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenović passt de bal met de wreef. Ljubojević is nu in balbezit. Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač draait met de bal, schiet en ... Žeželj bokst de bal weg.

81e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović kan de bal niet met de borst controleren. Obrenović probeert naar een medespeler te passen. Goodson heeft problemen om de bal te vangen. Goodson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - FK Lukac-Slaninica 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 41%, FK Lukac-Slaninica 59%.
FK Ćelavi Bambus - FK Lukac-Slaninica 1:0