Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hooligans FC Alpina
nova v1.0 Tactiek 3 na 3
54% Balbezit 46%
12% Spel op eigen helft 88%
47 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 38.1
very good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Obrenov met een sublieme pass. Ilić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turudić. Turudić krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ilić is nu in balbezit. Ilić passt de bal zonder na te denken. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov haalt uit met een fantastische trap. Bulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 1:0

5e minuut.
Inworp. Đorđić met de inworp. Obrenov probeert naar een medespeler te passen. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilić is nu in balbezit. Ilić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilić met een sublieme pass. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Mrkušić geeft een hoge lob. Gligorić met een sublieme pass. Daar is Ilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grkinić is nu in balbezit. Predojević rent richting de bal. Predojević met een sublieme pass. Ilić rent richting de bal. Ilić schiet op doel. Bulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Turudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu met een sublieme pass. Predojević geeft de bal voor. Ilić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bulić bokst de bal weg.

18e minuut.
Predojević is nu in balbezit. Predojević geeft de bal voor. Ilić met een sublieme pass. Đorđić rent richting de bal. Đorđić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predojević met een snelle inworp. Obrenov met een sublieme pass. Ilić is nu in balbezit. Ilić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ilić rent richting de bal. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić bokst de bal weg.

22e minuut.
Gligorić heeft problemen om de bal te vangen. Gligorić speelt de bal door. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel. Bulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 2:0

22e minuut.
Andrejić passt de bal in één keer door. Daar is Vesić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dulanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gligorić is nu in balbezit. Gligorić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Đorđić de bal. Đorđić haalt uit met een fantastische trap. Bulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 3:0

33e minuut.
Ilić onderschept slim de pass. Ilić met een sublieme pass. Obrenov is nu in balbezit. Obrenov schiet op doel. Bulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 4:0

35e minuut.
Predojević rent richting de bal. Andrejić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Predojević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gligorić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obrenov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ilić rent richting de bal. Ilić passt de bal in één keer door. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić rent richting de bal. Đorđić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 5:0

40e minuut.
Predojević met de inworp. Đorđić is nu in balbezit. Obrenov probeert naar een medespeler te passen. Ilić is nu in balbezit. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 6:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Predojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrenov geeft een lange en hoge pass. Ilić is nu in balbezit. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Grkinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilić rent richting de bal. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 7:0

42e minuut.
Inworp. Predojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrenov geeft een lange en hoge pass. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... Bulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ilić passt de bal zonder na te denken. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić passt de bal met de wreef. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Jakšić rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dulanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović passt de bal met de wreef. Đorđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 12%, FC Alpina 88%.
FC Hooligans - FC Alpina 8:0

47e minuut.
Predojević speelt de bal door. Đorđić rent richting de bal. Đorđić probeert naar een medespeler te passen. Ilić is nu in balbezit. Ilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 9:0

49e minuut.
Andrejić onderschept slim de pass. Predojević speelt de bal door. Obrenov speelt de bal door. Ilić rent richting de bal. Ilić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Von Siebenthal geeft de bal voor. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović met een sublieme pass. Daar is Ilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilić is nu in balbezit. Ilić schiet op doel. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilić is nu in balbezit. Ilić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 10:0

58e minuut.
Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov passt de bal in één keer door. Đorđić rent richting de bal. Đorđić schiet op doel. Bulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 11:0

61e minuut.
Đorđić probeert naar een medespeler te passen. Gligorić is nu in balbezit. Gligorić passt de bal in één keer door. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Škorić passt de bal met de wreef. Predojević speelt de bal door. Obrenov is nu in balbezit. Ilić rent richting de bal. Ilić draait met de bal, schiet en ... Bulić bokst de bal weg.

71e minuut.
Gavalovski speelt de bal door. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilić de bal. Ilić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bulić trapt de bal weg van het doel. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turudić begaat een overtreding. Turudić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Andrejić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Đorđić de bal. Đorđić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Obrenov is nu in balbezit. Obrenov geeft de bal voor. Ilić is nu in balbezit. Ilić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 12:0

78e minuut.
Klungelig pakt Đorđić de bal. Grkinić begaat een overtreding. Đorđić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gligorić komt bij de bal en schiet. Ilić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 13:0

80e minuut.
Škorić speelt de bal door. Daar is Đorđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đorđić speelt de bal door. Obrenov rent richting de bal. Obrenov haalt uit met een fantastische trap. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejić passt de bal in één keer door. Predojević speelt de bal door. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Predojević probeert naar een medespeler te passen. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov passt de bal zonder na te denken. Ilić is nu in balbezit. Ilić schiet op doel. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 14:0

85e minuut.
Bălţatu speelt de bal door. Đorđić is nu in balbezit. Đorđić passt de bal in één keer door. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ... Bulić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - FC Alpina 15:0

88e minuut.
Ilić rent richting de bal. Ilić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Obrenov de bal. Ilić rent richting de bal. Ilić haalt uit met een fantastische trap. Bulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 13%, FC Alpina 87%.
FC Hooligans - FC Alpina 15:0