Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: FC Alpina Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 46857
FC Alpina JUNUZI
Winger Tactiek rakija
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 12
55.4 gemiddelde waardering 70.8
good Schieten incredible
solid Passen formidable
formidable Verdedigen very good


27e minuut.
Višnjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goryl rent richting de bal. Goryl passt de bal in één keer door. Daar is Vilariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä onderschept slim de pass. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:1

29e minuut.
Jeftić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftić speelt de bal door. Klungelig pakt Kolarić de bal. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilariño rent richting de bal. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:2

35e minuut.
Goryl geeft een hoge lob. Vilariño kopt de bal weg. Mincă kan de bal niet met de borst controleren. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Batez bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetka onderschept slim de pass. Šetka speelt de bal door. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık schiet op doel. Kocikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Suonperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă rent richting de bal. Suonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Suonperä schiet op doel. Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:3

45e minuut.
Nenezić met een snelle inworp. Kolarić met een sublieme pass. Nenezić geeft een hoge lob. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 66%, JUNUZI 34%.
FC Alpina - JUNUZI 0:4

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apaçık stond buitenspel. Slavković neemt vlug de vrije trap. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een hoge lob. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jeftić met een snelle inworp. Orahovac is nu in balbezit. Nenezić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenezić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović geeft een hoge lob. Goryl is nu in balbezit. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mincă geeft een lange en hoge pass. Rojnić is nu in balbezit. Apaçık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojnić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Klungelig pakt Goryl de bal. Goryl geeft een hoge lob. Vilariño kopt de bal weg. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:5

82e minuut.
Vlaović geeft een lange en hoge pass. Suonperä kopt de bal weg. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño schiet op doel. Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:6

87e minuut.
Jeftić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ognjenović de bal. Suonperä rent richting de bal. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:7

88e minuut.
Suonperä passt de bal met de wreef. Nenezić met een sublieme pass. Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - JUNUZI 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 62%, JUNUZI 38%.
FC Alpina - JUNUZI 0:8