Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus KOSTADINOVAC
532-- Tactiek 433 DIAMOND
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 53.3
adequate Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Primorac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kladar de bal. Kladar probeert naar een medespeler te passen. Stemler rent richting de bal. Stemler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač speelt de bal door. Goodson rent richting de bal. Goodson schiet op doel. Osada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - KOSTADINOVAC 1:0

30e minuut.
Babarich is nu in balbezit. Babarich passt de bal met de wreef. Prlainović onderschept slim de pass. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemler haalt uit met een fantastische trap. Balašević bokst de bal weg.

38e minuut.
Režko probeert naar een medespeler te passen. Stemler is nu in balbezit. Stoynov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoynov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bussunda is nu in balbezit. Bussunda passt de bal met de wreef. Stemler rent richting de bal. Stemler schiet op doel. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 54%, KOSTADINOVAC 46%.
FK Ćelavi Bambus - KOSTADINOVAC 1:0

51e minuut.
Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač met een sublieme pass. Goodson is nu in balbezit. Goodson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Marcinkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kunert komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jagusztyn geeft een lange en hoge pass. Bussunda kan de bal niet met de borst controleren. Bussunda passt de bal in één keer door. Primorac rent richting de bal. Primorac geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Obrenović passt de bal zonder na te denken. Rogač met een sublieme pass. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač haalt uit met een fantastische trap. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rogač speelt de bal door. Janjušević rent richting de bal. Jagusztyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janjušević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Janjušević kan niet meer verder spelen. Rosadi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Primorac bereikt de bal nog maar net als eerste. Primorac speelt de bal door. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda geeft de bal voor. Stemler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 54%, KOSTADINOVAC 46%.
FK Ćelavi Bambus - KOSTADINOVAC 1:0