Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16162
ALEXA Omladinac
zez 1 Tactiek stojke3
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Primera verovert de bal door een tackle van achteren. Primera geeft een hoge lob. Inworp. Vydra met een snelle inworp. Runeklev geeft een lange en hoge pass. Livieratos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Primera kopt de bal weg. Daar is Runeklev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Veljković zijn tegenspeler op de grond. Veljković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şüküroğlu passt de bal zonder na te denken. Vydra speelt de bal door. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Livieratos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Omladinac 1:0

21e minuut.
Kačar kopt de bal weg. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra met een sublieme pass. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vepřek passt de bal zonder na te denken. Runeklev rent richting de bal. Runeklev geeft een hoge lob. Słuszka springt en kopt de bal. Livieratos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Livieratos met een harde bal richting middenveld. Vydra kopt de bal weg. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Livieratos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Arizanović de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Şüküroğlu is nu in balbezit. Şüküroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Runeklev speelt de bal door. Vydra geeft de bal voor. Daar is Cvijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Livieratos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 50%, Omladinac 50%.
ALEXA - Omladinac 1:0

48e minuut.
Runeklev heeft problemen om de bal te vangen. Runeklev passt de bal in één keer door. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Livieratos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Soto Miranda rent richting de bal. Soto Miranda passt de bal zonder na te denken. Runeklev geeft een hoge lob. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Livieratos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Karađorđević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karađorđević speelt de bal door. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Vepřek geeft een lange en hoge pass. Karađorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dabić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karađorđević met een sublieme pass. Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugarin passt de bal zonder na te denken. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Omladinac 2:0

90e minuut.
Živanov is nu in balbezit. Runeklev onderschept slim de pass. Runeklev geeft een hoge lob. Słuszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - Omladinac 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 39%, Omladinac 61%.
ALEXA - Omladinac 3:0