Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svi-kao-jedan Lokomotiva Surdulica
pet_pozadi Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 20.7
incredible Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guerra de bal. Guerra passt de bal in één keer door. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pušić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 1:0

8e minuut.
Guerra passt de bal met de wreef. Krsteski probeert naar een medespeler te passen. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro haalt uit met een fantastische trap. Pušić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 2:0

8e minuut.
Bajević met de inworp. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas met een sublieme pass. Daar is Desterro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desterro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hock verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey met een sublieme pass. Guerra speelt de bal door. Desterro is nu in balbezit. Desterro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal met de wreef. Desterro is nu in balbezit. Desterro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 3:0

15e minuut.
Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Keserović begaat een overtreding. Hock raakt geblesseerd tijdens het duel. Hock met een snel genomen vrije trap. Guerra kopt de bal weg. Desterro controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Desterro zal de hoekschop nemen. Guerra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Harvey speelt de bal door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra met een sublieme pass. Desterro rent richting de bal. Desterro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krsteski rent richting de bal. Desterro onderschept slim de pass. Desterro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Biserčić kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Harvey met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 4:0

20e minuut.
Karišik rent richting de bal. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra speelt de bal door. Daar is Desterro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desterro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 5:0

22e minuut.
Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Farinola met een sublieme pass. Desterro rent richting de bal. Desterro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra passt de bal met de wreef. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro haalt uit met een fantastische trap. Biserčić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bajević geeft een hoge lob. Guerra kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrhovac de bal. Desterro rent richting de bal. Desterro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Farinola rent richting de bal. Farinola met een sublieme pass. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey geeft een hoge lob. Desterro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Farinola heeft problemen om de bal te vangen. Farinola geeft een lange en hoge pass. Desterro heeft problemen om de bal te vangen. Desterro draait met de bal, schiet en ... Pušić bokst de bal weg. Guerra rent richting de bal. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 23%, Lokomotiva Surdulica 77%.
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 6:0

48e minuut.
Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal zonder na te denken. Desterro is nu in balbezit. Desterro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 7:0

51e minuut.
Biserčić heeft problemen om de bal te vangen. Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel. Pušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 8:0

55e minuut.
Farinola passt de bal in één keer door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas passt de bal in één keer door. Desterro is nu in balbezit. Desterro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Desterro rent richting de bal. Desterro passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Biserčić probeert de bal aan de voet te houden. Guerra kopt de bal weg. Daar is Vrhovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro schiet op doel. Pušić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cabezas geeft de bal voor. Klungelig pakt Torbica de bal. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een lange en hoge pass. Desterro krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Obrenov kopt de bal weg. Harvey is nu in balbezit. Harvey passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 9:0

66e minuut.
Harvey speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Desterro bereikt de bal nog maar net als eerste. Desterro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 10:0

68e minuut.
Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas geeft een hoge lob. Guerra controleert de bal met de borst. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Pušić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 11:0

69e minuut.
Cabezas passt de bal in één keer door. Biserčić met een sublieme pass. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 12:0

71e minuut.
Bajević geeft de bal voor. Guerra rent richting de bal. Guerra met een sublieme pass. Desterro is nu in balbezit. Desterro schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey passt de bal zonder na te denken. Daar is Farinola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farinola geeft de bal voor. Desterro springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 13:0

75e minuut.
Cabezas rent richting de bal. Bojić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabezas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cattalani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pušić trapt de bal weg. Cabezas kopt de bal weg. Daar is Cattalani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattalani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karišik de bal onder controle te krijgen. Pušić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 14:0

80e minuut.
Farinola geeft een lange en hoge pass. Karišik kopt de bal weg. Cattalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattalani haalt uit met een fantastische trap. Pušić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 15:0

84e minuut.
Cabezas geeft een lange en hoge pass. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola passt de bal met de wreef. Cattalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattalani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Krsteski trapt de bal weg van het doel. Cabezas kopt de bal weg. Cattalani is nu in balbezit. Cattalani passt de bal met de wreef. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Guerra is nu in balbezit. Guerra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 19%, Lokomotiva Surdulica 81%.
Svi-kao-jedan - Lokomotiva Surdulica 16:0