Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:13
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: slavoljub Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7658
slavoljub FK Lukac-Slaninica
343 nova Tactiek lezi jedan
52% Balbezit 48%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 47.1
adequate Schieten good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Sretenović geeft een hoge lob. Šuput heeft problemen om de bal te vangen. Campodónico probeert naar een medespeler te passen. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Blanuša probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt ad Din de bal. Šuput rent richting de bal. Šuput schiet op doel. Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:1

13e minuut.
Brazzini probeert naar een medespeler te passen. Biton heeft problemen om de bal te vangen. Graorac is nu in balbezit. McCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. McCaul geeft een lange en hoge pass. Žeželj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bojić passt de bal in één keer door. Daar is Blanuša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanuša geeft een hoge lob. Šuput geeft de bal voor. Jusufspahić maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

25e minuut.
Klungelig pakt Campodónico de bal. Džarić is nu in balbezit. Džarić passt de bal in één keer door. Šuput bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Blanuša is nu in balbezit. Blanuša geeft een lange en hoge pass. Daar is ad Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Campodónico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 73%, FK Lukac-Slaninica 27%.
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:2

48e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Srećkov rent richting de bal. Srećkov geeft een lange en hoge pass. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić haalt uit met een fantastische trap. Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Šuput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šuput haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:3

55e minuut.
Jones passt de bal met de wreef. Rødseth is nu in balbezit. Iliev begaat een overtreding. Iliev krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Džarić de bal. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džarić. Džarić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedović komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bojić passt de bal zonder na te denken. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanuša. Blanuša krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojić geeft de bal voor. Kotlarski kopt de bal weg. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Šuput de bal. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić probeert naar een medespeler te passen. Šuput rent richting de bal. Šuput draait met de bal, schiet en ... Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:4

83e minuut.
Kotlarski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bojić met een snelle inworp. Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:5

85e minuut.
Blanuša rent richting de bal. Blanuša geeft een hoge lob. Campodónico onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Džarić zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jusufspahić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 64%, FK Lukac-Slaninica 36%.
slavoljub - FK Lukac-Slaninica 0:6